Screening pioneers

Unilux screening pioneers staat al sinds 1990 voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Als echte pioniers zijn en blijven we continu op zoek naar verdere verbeteringen en nieuwe oplossingen. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

 

 Dealer worden

 

Unilux Leverancier van het jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kengetallen Unilux

 • vast team van 50 medewerkers;
 • locatie in Boxtel van maar liefst 10.000 m2; (incl. eigen productiehal, opslag en ruimte voor poedercoaten);
 • in 1990 opgericht als fabrikant voor maatwerk insectenwering voor de vakhandel;
 • in 1996 ziet Topspin het daglicht;
 • in 1999 introductie van de Japanse plisséhordeur, door Unilux geschikt gemaakt voor de Nederlandse markt;
 • in 2002 introductie van de inklemhor;
 • in 2006 uitbreiding assortiment met eigen raamplissés Unit;
 • in 2007 start poedercoaten in eigen huis, wat kwaliteit en flexibiliteit sterk verhoogt;
 • in 2008 introductie Rollerwall;
 • en in 2012 gaat Unilux met 3 (!) nieuwe producten naar dé internationale zonwering en raamdecoratie beurs R&T in Stuttgart: Plisséfit, Nanotecfilm en Protula. Unilux screening pioneers richt zich voor het eerst op de internationale markt.
 • in 2014 wint Unilux de award "Leverancier van het jaar"
 • in 2015 introductie Fractions

Onze werkwijze - internationaal

Met een vast team van 50 medewerkers werkt Unilux screening pioneers aan de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten voor de internationale screening markt. Dit doen we met een open vizier voor samenwerking. Internationaal zoeken we naar partners die geloven in onze producten en innovaties én die ook de eindgebruiker het beste willen bieden.

 

Unilux profileert zich steeds vaker op internationale beurzen. Dit doen we om nieuwe innovaties onder de aandacht te brengen en bestaande producten verder in de wereld te promoten. Wilt u concreet kunnen bepalen of een of meerdere van onze producten in uw assortiment passen? Dan verwelkomen wij u graag in onze fabriek. Daar kunnen we u direct alles laten zien, van productie tot toepassing.

 

Verder bepalen onze importeurs zelf hun strategie richting klanten, ieder land en iedere regio heeft nu eenmaal zijn eigen wensen en behoeften. Op basis van vaste royalty afspraken per X aantal, zijn onze partners vrij om te kiezen waar ze de componenten en profielen bestellen. Unilux communiceert open over de eigen inkoopprijzen en we hanteren een realistische marge voor voorraadbeheer, logistiek, etc. kunt u het voordeliger? Dan horen wij het graag; misschien kunnen we de inkoop dan voortaan via uw bedrijf regelen!

 

Om de kwaliteit van ons merk te beschermen, werken we met serieuze leveranciers die onze producten op de juiste manier kunnen meten en installeren. We erkennen de kennis en kunde van onze partners in de verschillende regio's! In onze trainingsruimte leren uw monteurs de kneepjes van het vak. Zo kunnen ze zelf de Unilux producten assembleren en/of monteren bij uw eigen klanten.

 

 Dealer worden