Eenvoud en rust

Een goed interieur is volgens Top designer Osiris Hertman als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Allereerst bestudeer ik daar de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen?”

Dit toegepast op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!

Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen. 

Kom en Beleef Fractions by Osiris!

Sinds 2019 werken we samen met Osiris Hertman aan de nieuwe designs voor Fractions. Zijn visie en kijk op het beleven van zonlicht in huis heeft geleid tot nóg meer dimensie en innovatie in onze aluminium panelen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons op een evenement of een showroom bij jou in de buurt! van 12-16 december zijn wij aanwezig op de Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Bezoek ons op positie 38 in Hal 1! #passionforperfection 

Meer informatie?

Op de VT Wonen & Design 2019 beurs presenteren we alle nieuwe Fractions modellen die vanaf dan officieel te bestellen zijn. Documentatie en prijzen zijn beschikbaar vanaf de beurs, u kunt vanaf 1 oktober alle informatie en meet & montage afspraken maken via info@fractions.nl.

Kijk ook:
www.osirishertman.com 
Fractions portfolio

Van 12  – 16 december 2019 zijn we ook aanwezig op de Masters of LXRY, in de RAI Amsterdam.