Eenvoud en rust

Een goed interieur is volgens Hertman net als de natuur: het geeft je rust. ‘Ik verdiep me enorm in wat de architectuur me geeft. Ik kom veel in historische panden, zoals een kerk of fort. Dan bestudeer ik eerst de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert de sfeer met de seizoenen? Daar pas ik de deuropeningen en raampartijen op aan, zodat de bewoners kunnen ontbijten op de plek waar de zon opkomt. Mijn interieurs moeten eenvoud uitstralen, zoals een kind ze zou tekenen..”

De toepassing van dit gedachtegoed op Fractions, aluminium shutters, leidde tot een inspirerende samenwerking met Unilux en een exclusief raamdecoratie product met nog meer dimensie tot gevolg. Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!
Want de lichtopbrengst is door de diffractie (het afbuigen van een lichtgolf langs een ondoordringbaar obstakel) bij Fractions binnen groter dan je in eerste instantie zou verwachten. Het licht weerkaatst namelijk niet eerst op lamellen, maar valt rechtstreeks door de sleuven van Fractions in de kamer. Met Fractions heeft Unilux het antwoord op de vraag naar exclusieve raamdecoratie met een optimale lichtopbrengst in handen.  

“A ray of light.” – Osiris

Sneak preview

Sinds 2019 werken Osiris Hertman en Unilux aan het nieuwe ontwerp voor Fractions. Zijn visie en kijk op het beleven van zonlicht in huis heeft geleid tot nog meer dimensie en innovatie in onze aluminium panelen. Nieuwsgierig geworden? Kom naar Autotron Rosmalen. Wij presenteerden  tijdens het Art of Living event een sneak preview van “Fractions by Osiris Hertman design. Wij richten ons nu op het VT Wonen & Design evenement in oktober 2019. In de tussentijd kunt u via onze website en social media kanalen de ontwikkelingen blijven volgen.”

Meer informatie?

Er zijn nog geen foto’s of prototypes beschikbaar, we nodigen u van harte uit ons te bezoeken op stand 682 tijdens het Art of Living event in Rosmalen. Van 28 maart tm 31 maart presenteerden we daar de (90% af) modellen. Geïnteresseerd? Informeer bij ons waar u deze Fractions kunt beleven!

www.osirishertman.com
Fractions portfolio
Art of Living Event