Dé horrenspecialist van Nederland

Voor iedere raam of deur is er een hor in huis en met meer dan 1600 horrenspecialisten zijn wij ook altijd dichtbij. U kunt ook zelf horren online bestellen. Altijd volledig naar wens en op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Dat geldt ook voor andere Unilux producten zoals aluminium shutters: Fractions.

Unilux horren zijn een begrip in Nederland. Met een eigen fabriek in Nederland beheersen we alle processen, van productontwikkeling tot levering, ook het repareren doen we zelf in eigen huis. Wij kunnen dus altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Ook in het hoogseizoen, juist dan moet u van ons op aan kunnen.

De beste kwaliteit, de snelste levering:
zaken waar we trots op zijn.

Bij Unilux werken we continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt en nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt. Neem Fractions, dé innovatie op raamdecoratie gebied. Hippe aluminium shutters naar een exclusief, hoogwaardige design.

En ontdek ook onze Topspin zonweringssystemen, een exclusief product bijzonder geschikt voor de utiliteitsbouw. Dankzij onze uitgebreide product- en marktkennis kunnen wij blijven innoveren binnen de branche.

Welkom bij Unilux.

Vanaf €75,22

Gaas strak gespannen in een aluminium frame
Eenvoudig te plaatsen zonder schroeven
Speciaal voor draai-kiep ramen

Vanaf €272,25

De meest verkochte hordeur van Nederland!
Strakke vormgeving, zowel in- als op het kozijn te plaatsen
Geplisseerd gaas vouwt op in een aluminium cassette

Vanaf €103,44

Gaas strak gespannen in een aluminium frame
Eenvoudig te bedienen met veerstiften
Ideaal voor houten draai-kiep ramen

Vanaf €175,18

Elegante raamhor, rolt langzaam
Ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat gaas in de geleiders zit op gesloten

Bekijk alle horren