Verzending & Levering

Optie 1: Meten & monteren door een Unilux horrenspecialist

Wil je zeker weten dat je het juiste advies krijgt en volledig ontzorgd worden? Kies er dan voor om een van onze horrenspecialisten de producten te laten inmeten en monteren. Prijs en levertijd zijn dan altijd in overleg met de specialist. Op deze site zijn wel advies verkoopprijzen en richtprijzen voor meet – montage kosten te vinden.

Optie 2: Zelf meten en monteren = 15% korting

Ben je zelf technisch? Dan is het mogelijk om zelf de producten te meten en monteren. Let er op dat het gaat om maatwerk producten die je later niet kan omruilen! Je bestelt de producten via onze webshop. Onze producten worden compleet op maat geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding. Je kunt ook de Playlists Meten en Montage bekijken op het Unilux YouTube kanaal 

2 a) Afhalen

Unilux levert de producten af bij een van onze horrenspecialisten. Door ons uitgebreide specialistennetwerk is er altijd een horrenspecialist bij jou in de buurt, waar je de bestelde producten kunt afhalen. Na de bestelling houden we je per mail op de hoogte van het proces en weet je wanneer de producten onze fabriek verlaten. Zodra de producten zijn afgeleverd bij je specialist kan je een afhaalafspraak met hen maken.

2 b) Bezorgen

Unilux levert de producten altijd gratis af bij een van onze horrenspecialisten waar je jouw bestelling kan afhalen of vanaf €250 gratis bij je aan huis. 

2 c) Levering door Unilux

Indien bovenstaande optie niet mogelijk zijn kunt u rechtstreeks aan huis geleverd krijgen. Boven € 250.- is dat gratis, daaronder kost het € 15.-.

Levertijden

Zodra de betaling van je bestelling voldaan is, wordt deze ingepland voor productie. Binnen 1 werkdag na je bestelling ontvang je een e-mail met de verwachte datum waarop de bestelling de fabriek verlaat. Afhankelijk van de productiecapaciteit en voorraad, vindt de levering binnen één week plaats.

verzending en levering foto