Verzending & Levering

Optie 1: Meten & monteren door een dealer

Wil je zeker weten dat je het juiste advies krijgt en volledig ontzorgd worden? Kies er dan voor om een van onze dealers de producten te laten inmeten en monteren. Prijs en levertijd zijn dan altijd in overleg met de dealer. Op deze site zijn wel advies verkoopprijzen te vinden.

Optie 2: Zelf meten en monteren = 15% korting

Ben je zelf technisch? Dan is het mogelijk om zelf de producten te meten en monteren. Let er op dat het gaat om maatwerk producten die je later niet kan omruilen! Je bestelt de producten via onze webshop. Onze producten worden compleet op maat geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding. 

2 a) Afhalen

Unilux levert de producten altijd af bij een van onze dealers. Door ons uitgebreide dealernetwerk is er altijd een dealer bij jou in de buurt, waar je de bestelde producten kunt afhalen. Na de bestelling houden we je per mail op de hoogte van het proces en weet je wanneer de producten onze fabriek verlaten. Zodra de producten zijn afgeleverd bij je dealer kan je een afhaalafspraak met hen maken.

2 b) Bezorgen

Unilux levert de producten altijd af bij een van onze dealers. In Nederland bieden sommige dealers aan om voor € 15,- extra je bestelling thuis te leveren in een straal van maximaal 10 km rondom hun vestiging. Deze dealer kun je selecteren in het bestelproces.

De dealer bij jou in de buurt neemt contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak. 

Levertijden

Zodra de betaling van je bestelling voldaan is, wordt deze ingepland voor productie. Binnen 1 werkdag na je bestelling ontvang je een e-mail met de verwachte datum waarop de bestelling de fabriek verlaat. Afhankelijk van de productiecapaciteit en voorraad, vindt de levering aan jouw dealer binnen één week plaats.

verzending en levering foto