Verzending & Levering

Optie 1: Meten & monteren door een Unilux horrenspecialist

Wil je zeker weten dat je het juiste advies krijgt en volledig ontzorgd worden? Kies er dan voor om je lokale horrenspecialist de producten te laten inmeten en monteren. Prijs en levertijd zijn dan altijd in overleg met die specialist. Op deze site zijn wel advies verkoopprijzen en richtprijzen voor meet – montage kosten te vinden.

Optie 2: Zelf meten en monteren = 15% korting

Ben je zelf technisch? Dan is het mogelijk om zelf de producten te meten en monteren. Let er op dat het gaat om maatwerk producten die je later niet kan omruilen! Je bestelt de producten via onze webshop. Onze producten worden compleet op maat geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding. Je kunt ook de Playlists ‘Meten en Montage’ bekijken op het Unilux YouTube kanaal 

Lekker makkelijk, thuis bezorgen

Met zelf bestellen zullen we rechtstreeks aan huis leveren. Wij werken samen met NE Distriservice (middels track&trace) of met de lokale horrenspecialist. Boven € 250.- zijn er geen verzendkosten, daaronder zijn verzendkosten € 19,07 incl. BTW. Indien u niet thuis bent wordt de levering opnieuw aangeboden.

Levertijden

Zodra de betaling van je bestelling voldaan is, wordt deze ingepland voor productie. Binnen 1 werkdag na je bestelling ontvang je een e-mail met de verwachte datum waarop de bestelling de fabriek verlaat. Afhankelijk van de productiecapaciteit en voorraad, vindt de levering binnen één week plaats.

verzending en levering foto