Hoe bestel ik zelf een hor?

Selecteer de omgeving waarin je jouw hor wil plaatsen. Begin hier bij het kiezen tussen een raam of deur, vervolgens kies je het type raam of deur.

Kies nu een hor op basis van jouw voorkeuren. De vinkjes onder aan de hor leggen in het kort uit wat de voordelen zijn van het type hor. Ook kun je natuurlijk de 3D beelden, foto’s en uitgebreide omschrijving vergelijken zodat je de juiste keuze maakt.

Neem bij vragen altijd contact met ons op!

plissefit voorbeeld

Je kan ervoor kiezen om door een van onze 1200+ dealers de hor vakkundig te laten meten en installeren, óf je kan ervoor kiezen het zelf te doen. Als je zelf meet en monteert ontvang je 15% korting bovenop de advies-verkoopprijs. Bij de vakman geniet je van een zorgeloos meet- en montageproces.

zelf meten of laten doen

Bekijk de meetinstructies (video) op de productpagina en vul je maten en opties, zoals kleur en plaatsing, in. De opties worden vaak direct in 3D gevisualiseerd en de prijs wordt direct berekent.

Na het invoeren van de maten voeg je het product toe aan de winkelmand of vraag je op basis van deze gegevens een afspraak aan bij de dealer. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

product opties

Of je nu een afspraak wil inplannen of je horren zelf wil bestellen, je moet altijd een dealer selecteren. Zo heb je altijd een aanspreekpunt in de buurt waar je naar toe kan met betrekking tot service & garantie betreft jouw Unilux hor.

Naast dat deze dealer jouw aanspreekpunt is, is het ook jouw afhaalpunt of bezorgdienst van jouw online bestelling.

bestelling plaatsen