Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering.
In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. Dat maakt ons een sterke speler op de markt, we houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat al jaren garant voor een top product en het kunnen nakomen van onze beloftes.

We geloven er in dat nieuwe collega’s ons iets nieuws komen brengen en zo een bijdrage leveren aan onze kwaliteit en toekomst. Kom jij ons team versterken? 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Afdelingshoofd/ Teamleider

Door de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Afdelingshoofd. We zoeken een leider die oog voor kwaliteit heeft en graag doelen wil halen. De dagelijkse gang van zaken goed managen is voor ons het allerbelangrijkste  Meer over deze functie lees je hier.

Productie Medewerker

Unilux groeit verder, we zoeken uitbreiding in ons productieteam. Bij ons staat iedere dag in het teken van het produceren van enkel de beste insectenwering voor onze 1600 dealers in Nederland. Wij zoeken een echte aanpakker en bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden. Meer over deze functie lees je hier. Je kunt in het nieuwe jaar direct aan de slag!

Expeditie Medewerker

Als marktleider op het gebied van insectenwering met meer dan 1600 dealers in Nederland werken we iedere dag aan het leveren van enkel de beste producten én beste service aan onze afnemers. Dat gaat met pieken en dalen, hollen en stilstaan. Wij zoeken een allround Expeditie medewerker die ons team helpt de totale in- en uitgaande goederenstroom bij Unilux te borgen en te coördineren. Lees hier meer over deze functie.

Systeem- en applicatiebeheerder

Wij zoeken een nieuwe collega die liever in mogelijkheden dan in obstakels denkt, die zich graag vast bijt in complexe koppelingen binnen ICT projecten en een bijdrage levert aan een vlekkeloos order- en productieproces bij Unilux. We zijn op zoek naar iemand die mede verantwoordelijk is voor het functionele en technische beheer van ons systeem. Heb jij de juiste focus? Doorzie jij snel processen en knelpunten? Lees dan hier.

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken een zager voor onze zaag afdeling waar aluminium profielen worden gezaagd voor o.a. onze Horren en Fractions. Meer over deze functie lees je hier.

Poedercoater

Ben jij een ervaren of beginnende Poedercoater van aluminium profielen. Wij bieden een mooi leertraject binnen Unilux. Lees er hier meer over.