Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering.
In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. Dat maakt ons een sterke speler op de markt, we houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat al jaren garant voor een top product en het kunnen nakomen van onze beloftes.

We geloven er in dat nieuwe collega’s ons iets nieuws komen brengen en zo een bijdrage leveren aan onze kwaliteit en toekomst. Wat kan jij ons brengen? 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Lasersnijder / CNC laser – operator 

Unilux is sterk in innovatie binnen de branche en biedt een zeer uitdagende werkomgeving waarin vakmanschap in hoge mate wordt gewaardeerd. Voor onze Fractions afdeling zijn wij op zoek naar iemand met CNC laser ervaring. Als laseroperator ben je verantwoordelijk voor de productie van aluminium Fractions panelen. Heb jij oog voor detail en hou je van design producten? Lees dan hier meer over deze functie.

Industrieel Ontwerper

Als engineer bij Unilux heb je uitdagend en gevarieerd werk en ga je samen met onze productontwikkelaar werken aan technische oplossingen. Deze variëren van klant technische vragen tot productie doeleinden, maar ook de ontwikkeling van  nieuwe verschillende productgroepen. Dit betekent veel (technisch) teken werk, zowel in 2D als in 3D maar ook kracht berekeningen, materiaal bepalingen en productie methode. Lees hier verder.

Afdelingshoofd / Teamleider

Door de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Afdelingshoofd. We zoeken een leider die oog voor kwaliteit heeft en graag doelen wil halen. De dagelijkse gang van zaken goed managen is voor ons het allerbelangrijkste  Meer over deze functie lees je hier.

Expeditie Medewerker

Als marktleider op het gebied van insectenwering met meer dan 1600 dealers in Nederland werken we iedere dag aan het leveren van enkel de beste producten én beste service aan onze afnemers. Dat gaat met pieken en dalen, hollen en stilstaan. Wij zoeken een allround Expeditie medewerker die ons team helpt de totale in- en uitgaande goederenstroom bij Unilux te borgen en te coördineren. Lees hier meer over deze functie.

Medewerker Facilitair & Onderhoud

Wij zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste en initiatiefrijke medewerker facilitair en onderhoud die weet van doorpakken. Je maakt onderdeel uit van het Unilux Team, maar je werkt op verschillende locaties, waar je het werk op facilitair en onderhoudsgebied zelf ziet en organiseert. Meer over deze functie lees je hier.

Productie Medewerker

Unilux groeit verder, we zoeken uitbreiding in ons productieteam. Bij ons staat iedere dag in het teken van het produceren van enkel de beste insectenwering voor onze 1600 dealers in Nederland. Wij zoeken een echte aanpakker en bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden. Meer over deze functie lees je hier

Onderhoudsmonteur 

Bij Unilux zoeken we mensen die ons kunnen helpen in onze groei maar ook juist bij continuering van processen en techniek. Iedere dag weer. Ter uitbereiding van ons productie en R&D team zoeken we een Onderhoudsmonteur. Lees hier meer.

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken een zager voor onze zaag afdeling waar aluminium profielen worden gezaagd voor o.a. onze Horren en Fractions. Meer over deze functie lees je hier.

Poedercoater

Ben jij een ervaren of beginnende Poedercoater van aluminium profielen. Wij bieden een mooi leertraject binnen Unilux. Lees er hier meer over.