OverzichtVacatureSlider

Unilux is altijd op zoek naar enthousiaste pioniers!

Unilux screening pioneers gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering en raamdecoratie. In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. We houden graag zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat dus al jaren garant voor een top product. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die meewerken aan deze kwaliteit en onze toekomst.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker Financiële Administratie

Op de financiële afdeling bij Unilux zijn we op zoek naar een Medewerker Financiële administratie, die samen met ons zorgt voor de complete invulling van de Financiële Administratie binnen de diverse BV’s. Ben jij die missende link binnen onze organisatie?

Lees meer

Operator A Fractions

Wij zoeken een Operator A voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om hoofd én je handen te gebruiken? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze zaagafdeling. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Fractions

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Horren

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Horren. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Stagiaires

Als modern en vooruitstrevend bedrijf kunnen we niet zonder jonge, frisse talenten. Zij komen ons iets brengen en wij kunnen ze iets leren. Er zijn binnen alle afdelingen van ons bedrijf mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders.

Lees meer