OverzichtVacatureSlider

Unilux is altijd op zoek naar enthousiaste pioniers!

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering en raamdecoratie. In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. We houden graag zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat dus al jaren garant voor een top product. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die meewerken aan deze kwaliteit en onze toekomst.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Afdelingshoofd Expeditie/magazijn

Met meer dan 1600 dealers in Nederland werken we iedere dag aan het leveren van enkel de beste producten én beste service aan onze afnemers. Dat gaat met pieken en dalen, hollen en stilstaan. Wij zoeken per direct een Afdelingshoofd Expeditie/Magazijn die houdt van die uitdaging.

Lees meer

Medewerker Financiële Administratie

Op de financiële afdeling bij Unilux zijn we op zoek naar een Medewerker Financiële administratie, die samen met ons zorgt voor de complete invulling van de Financiële Administratie binnen de diverse BV’s. Ben jij die missende link binnen onze organisatie?

Lees meer

Technisch ontwerper

Als marktleider op het gebied van insectenwering zijn we altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. We zoeken mensen die ons kunnen helpen bij die uitdaging, iedere dag weer. Op dit moment is er ruimte voor een Technisch Ontwerper op de afdeling Research & Development.

Lees meer

Operator A Fractions

Wij zoeken een Operator A voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om hoofd én je handen te gebruiken? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze zaagafdeling. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Fractions

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Horren

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Horren. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Stagiaires

Als modern en vooruitstrevend bedrijf kunnen we niet zonder jonge, frisse talenten. Zij komen ons iets brengen en wij kunnen ze iets leren. Er zijn binnen alle afdelingen van ons bedrijf mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders.

Lees meer