Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering.
In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. Dat maakt ons een sterke speler op de markt, we houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat al jaren garant voor een top product en het kunnen nakomen van onze beloftes.

We geloven er in dat nieuwe collega’s ons iets nieuws komen brengen en zo een bijdrage leveren aan onze kwaliteit en toekomst. Kom jij ons team versterken? 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Afdelingshoofd

Door onze sterke groei zijn wij per direct op zoek naar een Afdelingshoofd. We zoeken een leider die oog voor kwaliteit heeft en graag doelen wil halen. Ben jij opzoek naar een uitdagende baan en hou je van managen?
Klik hier voor meer informatie.

Tekenaar Constructeur

Als Tekenaar Constructeur ben je onderdeel van team Research & Development en werk je samen met collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het construeren van 2D en 3D product onderdelen. Klik hier voor meer informatie.

 

Productiemedewerker

In de prettige werkomgeving bij Unilux houd je je als Productiemedewerker Horren samen met je collega’s bezig met het zagen, voorbewerken, produceren, assembleren en het gehele proces rondom het gereed maken van de producten voor verzending. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Klik hier voor meer informatie.

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken een zager voor onze zaag afdeling waar aluminium profielen worden gezaagd voor o.a. onze Horren en Fractions. Klik hier voor meer informatie.

Poedercoater

Ben jij een ervaren of beginnende Poedercoater van aluminium profielen. Dan zoeken we jou! Klik hier voor meer informatie.