OverzichtVacatureSlider

Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering en raamdecoratie. In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. We houden graag zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat dus al jaren garant voor een top product. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die meewerken aan deze kwaliteit en onze toekomst.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Process Engineer

Wij zoeken een Process Engineer. Ben jij technisch geschoold en zoek jij een baan waarbij jij zowel onderzoekend als uitvoerend bezig bent, wil jij een grote diversiteit aan werkzaamheden en wil jij werken in een collegiaal team?

Lees meer

Productiemedewerker

Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Allround expeditie medewerker

Wij zoeken een allround Expeditie medewerker die ons team helpt de totale in- en uitgaande goederenstroom bij Unilux te borgen en te coördineren.

Lees meer

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze zaagafdeling. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Fractions

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Stagiaires

Als modern en vooruitstrevend bedrijf kunnen we niet zonder jonge, frisse talenten. Zij komen ons iets brengen en wij kunnen ze iets leren. Er zijn binnen alle afdelingen van ons bedrijf mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders.

Lees meer