Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering.
In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. Dat maakt ons een sterke speler op de markt, we houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat al jaren garant voor een top product en het kunnen nakomen van onze beloftes.

We geloven er in dat nieuwe collega’s ons iets nieuws komen brengen en zo een bijdrage leveren aan onze kwaliteit en toekomst. Wat kan jij ons brengen? 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Medewerker Secretariaat

Ter uitbreiding van het Unilux team zijn we op zoek naar een enthousiaste, vrolijke, duizendpoot die van aanpakken weet. Je kent je verantwoordelijkheden en ondersteunt de afdeling Personeelszaken & Secretariaat om het dagelijkse reilen en zeilen tot in de puntjes te organiseren. Hierbij ben je breed inzetbaar, van het organiseren van personeelsuitjes, werving en selectie, tot het ontvangen van gasten en het verzorgen van de (personeels)administratie. Lees hier meer over deze functie.

Medewerker Klantenservice

De klantenservice is de stem van Unilux. Onze horrenspecialisten (B2B klanten) kunnen hier terecht voor al hun (technische) vragen over horren per mail, telefonisch of via onze website. Je bouwt een relatie op met onze klanten, de horrenspecialisten, die soms al 30 jaar onze producten verkopen. We zetten iedere dag alles in het werk om de meest betrouwbare horrenleverancier te zijn. En in deze functie speel je daar een belangrijke rol in. Lees hier meer over deze functie.

Product engineer

Als Product engineer bij Unilux heb je uitdagend en gevarieerd werk en ga je samen met je collega Product engineer werken aan technische oplossingen. Deze variëren van klant technische vragen tot productie doeleinden, maar ook de ontwikkeling van nieuwe producten. Er wordt o.a. gewerkt aan twee verschillende productgroepen, Horren en Fractions waarbij de focus ligt op het technisch uitwerken. Lees hier meer over deze functie.

Montage Medewerker (VCA)

Naast marktleider in insectenwering is Unilux ook een actieve speler in de raamdecoratie en zonweringsbranche. De projecten in de zonwering worden voornamelijk bij bedrijven uitgevoerd en zijn grootse projecten. We staan bekend om onze perfecte afwerking en hoogstaande kwaliteit maar daarnaast om het innoverende, pragmatische vermogen om altijd een oplossing te kunnen leveren. In deze rol draag jij daar een steentje aan bij. Lees hier meer over deze functie.

 

Productie Medewerker

Unilux groeit verder, we zoeken uitbreiding in ons productieteam. Bij ons staat iedere dag in het teken van het produceren van enkel de beste insectenwering voor onze 1600 dealers in Nederland. Wij zoeken een echte aanpakker en bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden. Meer over deze functie lees je hier.

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken een zager voor onze zaag afdeling waar aluminium profielen worden gezaagd voor o.a. onze Horren en Fractions. Meer over deze functie lees je hier.

Poedercoater

Ben jij een ervaren of beginnende Poedercoater van aluminium profielen. Wij bieden een mooi leertraject binnen Unilux. Lees er hier meer over.

Expeditie Medewerker

Als marktleider op het gebied van insectenwering met meer dan 1600 dealers in Nederland werken we iedere dag aan het leveren van enkel de beste producten én beste service aan onze afnemers. Dat gaat met pieken en dalen, hollen en stilstaan. Wij zoeken een allround Expeditie medewerker die ons team helpt de totale in- en uitgaande goederenstroom bij Unilux te borgen en te coördineren. Lees hier meer over deze functie.

BBL / Stageplek

Zoek jij een leuke leer-/werkplek waarbij je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse functies kunnen wij een BBL plek aanbieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.