OverzichtVacatureSlider

Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering en raamdecoratie. In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. We houden graag zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat dus al jaren garant voor een top product. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die meewerken aan deze kwaliteit en onze toekomst.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Doe jij dit jaar examen en/of zoek je vakantiewerk?

Loop dan bij ons binnen tijdens onze BANENDAG op vrijdagochtend 3 mei tussen 10 uur en 12 uur. Ook als je geen examen doet, ben je van harte welkom! We kijken er naar uit!

Productiemedewerker Horren

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Horren. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Zelfstandig monteur raamdecoratie (buitendienst)

Wij zijn op zoek naar een monteur raamdecoratie. Jouw prioriteit ligt bij ondersteuning van onze dealers rondom het meten en monteren van Fractions, aluminium shutters. Je voert je werkzaamheden extern uit.

Lees meer

Expeditie medewerker

Wij zijn op zoek naar ondersteuning op de afdeling Expeditie. Een afdeling waar hectiek aan de orde van de dag is maar.. wél het visitekaartje vormt van ons bedrijf.

Lees meer

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze zaagafdeling. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Productiemedewerker Fractions

Wij zoeken Productiemedewerkers voor onze afdeling Fractions. Ben je een aanpakker, heb je zin om met je handen bezig te zijn? Je kunt direct aan de slag!

Lees meer

Stagiaires

Als modern en vooruitstrevend bedrijf kunnen we niet zonder jonge, frisse talenten. Zij komen ons iets brengen en wij kunnen ze iets leren. Er zijn binnen alle afdelingen van ons bedrijf mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders.

Lees meer