Unilux streeft naar Beter, Slimmer en Sneller! Jij ook?

Unilux gelooft dat insecten buiten goed werk doen, niet binnen. Sinds 1990 zijn we marktleider op het gebied van insectenwering.
In onze fabriek in Boxtel wordt alles ontwikkeld en geproduceerd. Dat maakt ons een sterke speler op de markt, we houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. Dat staat al jaren garant voor een top product en het kunnen nakomen van onze beloftes.

We geloven er in dat nieuwe collega’s ons iets nieuws komen brengen en zo een bijdrage leveren aan onze kwaliteit en toekomst. Kom jij ons team versterken? 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Engineer (WTB)

Als Engineer ben je onderdeel van team Research & Development en werk je samen met collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe producten en technische oplossingen. Je houdt je onder andere bezig met het construeren van 2D en 3D product onderdelen. Meer over deze functie lees je hier.

Productie Medewerker

Unilux groeit verder, we zoeken uitbreiding in ons productieteam. Bij ons staat iedere dag in het teken van het produceren van enkel de beste insectenwering voor onze 1600 dealers in Nederland. Wij zoeken een echte aanpakker en bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden. Meer over deze functie lees je hier. Je kunt in het nieuwe jaar direct aan de slag! 

Medewerker Technische Dienst

Als Medewerker Technische Dienst ben je een echte allrounder. Geen dag is hetzelfde in deze functie. Je ondersteunt collega’s maar pakt ook zelfstandig je werk op en ziet waar en wanneer er iets gedaan moet worden. In deze baan krijg je een grote diversiteit aan technische werkzaamheden. Een praktische, hands on mentaliteit is wat we hier zoeken. Meer over deze functie lees je hier.

Junior Medewerker Klantenservice

De klantenservice is de stem van Unilux. Onze horrenspecialisten (B2B klanten) kunnen hier terecht voor al hun (technische) vragen over horren per mail, telefonisch of via onze website. We zetten iedere dag alles in het werk om de meest betrouwbare horrenleverancier te zijn. En in deze functie speel je daar een belangrijke rol in. Meer over deze functie lees je hier .

Assistent Controller

Op de financiële afdeling bij Unilux zijn we op zoek naar een Assistent Controller, die samen met ons zorgt voor de complete invulling van de financiële administratie voor de diverse BV’s. Ben jij die missende link binnen onze organisatie? Meer over deze functie lees je hier.

Conciërge

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke, enthousiaste en initiatiefrijke conciërge (facilitair en onderhoudsmedewerker) die goed is in de omgang met collega’s en weet van doorpakken. Een praktische, hands on mentaliteit is wat we hier zoeken. Meer over deze functie lees je hier.

Productiemedewerker Zager

Wij zoeken een zager voor onze zaag afdeling waar aluminium profielen worden gezaagd voor o.a. onze Horren en Fractions. Meer over deze functie lees je hier.

Poedercoater

Ben jij een ervaren of beginnende Poedercoater van aluminium profielen. Wij bieden een mooi leertraject binnen Unilux. Lees er hier meer over.