Fractions, dé trend in raamdecoratie

Fractions zijn de trend van nu en bekend van de VT Wonen & Design beurs! Met de shutters op maat van Fractions.nl creër je een uniek sfeer in huis. Je bepaalt namelijk zelf de lichtinval en de privacy die je wenst in de kamer. Deze unieke shutters op maat worden in onze fabriek in Boxtel geheel naar jouw wensen geproduceerd. Volledig van aluminium; een waardevolle, recyclebare grondstof.

De designs van Fractions, maatwerk shutters werden in 2019 uitgebreid met unieke patronen, ontworpen door top designer Osiris Hertman. HIj maakt het portfolio af met zijn nieuwe kijk op de aluminium panelen, hij ontwierp 6 prachtige, nieuwe designs met namen als Diamond en Hexagon geheel passend bij de vormgeving en lichtinval van het betreffende patroon. Ontdek ze op www.fractions.nl.

Unieke shutters op maat

Fractions zijn shutters op maat, die passend worden gemaakt voor jouw raam of deur. Ieder raam is tenslotte anders en heeft andere maten. Zo ontvang je een exclusief maatwerkproduct dat perfect in jouw interieur past en naadloos in het kozijn valt. Er zijn eigenlijk bijna geen beperkingen in de maatvoering en de vormgeving. Je kunt Fractions op (draaikiep)ramen, deuren, schuifpuien en sommige dakramen plaatsen, breed of smal. Wij fabriceren Fractions zelf in onze fabriek in Boxtel, Nederland.

Fractions worden gemaakt volgens jouw wensen in kleur en maat, je ontvangt dus echt een uniek product. En geen kant-en-klaar standaard product.

Maten Fractions shutters

Fractions kunnen in principe in elke maat geproduceerd worden. Je moet er rekening mee houden dat de maximale hoogte 300 cm is. Uit ervaring weten we dat dit eigenlijk voor de meeste inrichtingen meer dan voldoende is.

Afhankelijk van de grootte van het raamoppervlakte worden Fractions in een scharnierende variant of met een vouwrailsysteem geleverd. Fractions kunnen een maximale breedte van 400 cm hebben. Je dealer kan bepalen welke Fractions en welke variant het best bij jouw raam past. Lees meer over de maatvoering en techniek.

Shutters prijzen

De prijzen van Fractions kan je makkelijk aanvragen via de site. Je ontvangt dan de downloadlink van de complete prijslijst. We adviseren altijd om een specialist te laten kijken naar de raam- of deurpartij voor een exacte prijsopgave. Doordat Fractions maatwerk zijn, is de prijs namelijk afhankelijk van jouw wensen.

Wil je meer weten over de unieke shutters op maat van Fractions? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je graag te woord. Samen zorgen we ervoor dat je een passende maatwerk oplossing voor in jouw woning ontvangt, aansluitend bij jouw smaak en de inrichting van de kamer.

Bekijk meer op fractions.nl

Fractions of traditionele houten shutters?

Super smal pakket, een perfect geintegreerde oplossing

◊ Maatwerkproduct voor jouw raam

◊ Diverse designs en kleuren verkrijgbaar

◊ Ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren

◊ Passend voor elke binnenruimte in huis

◊ Onderhoudsvriendelijk

◊ 5 jaar kwaliteitsgarantie

◊ Geschikt als binnenzonwering  (98% verduisterend)