Shutters op maat

Shutters op maat Fractions zijn shutters op maat. In onze fabriek in Boxtel worden Fractions geheel naar jouw wensen geproduceerd. Volledig van aluminium; een waardevolle, recyclebare grondstof. Hoe gaat dat in zijn werk? De Fractions specialist komt bij jou thuis inmeten en de details bespreken. Er valt veel te kiezen namelijk: aantal panelen, kleur, patronen en manieren van scharnieren. Nu kan er een offerte op maat gemaakt worden. De prijzen zijn afhankelijk van uitvoering en maatvoering, maar je kan zonder meerprijs kiezen uit alle beschikbare kleuren! Als je akkoord gaat met de offerte kunnen we gaan produceren. Reken op een levertijd van ongeveer 3 weken.

Fractions worden altijd op maat getekend, waarna een tafel frees de aluminium platen kan frezen voor de shutters op maat. Daarna is het tijd om te kleur aan te brengen. Dat gebeurt door poedercoating, een duurzaam proces zonder oplosmiddelen. Een kunststof poederlaag wordt op het aluminium aangebracht en in een oven gesmolten. Na afkoeling is een prachtige UV bestendige en sterke laklaag aangebracht. Nu kunnen de panelen in elkaar gezet worden en getest. Daarna zijn ze klaar om bij jou gemonteerd te worden. De monteur maakt een afspraak en komt Fractions in jouw huis plaatsen.

Bekijk op fractions.nl

Shutters prijzen

De prijzen van Fractions kan je makkelijk aanvragen via de site. Je ontvangt dan de downloadlink van de complete prijslijst. De prijzen zijn afhankelijk van de maat, dus het is van belang de juiste maat te nemen voor een redelijke prijsindicatie. Dit kan voor Fractions behoorlijk afwijken van andere raamdecoratieproducten, omdat Fractions zo dicht op het raam gemonteerd kunnen worden. Dat scheelt vaak aanzienlijk in oppervlakte en dus ook in prijs. Het is dus altijd zaak om een specialist te laten kijken naar de raam- of deurpartij voor een exacte prijsopgave. Van he Fractions prijzen zijn geen vaste prijs per vierkante meter, zoals prijzen van houten shutters. Het is dus lastig vergelijken.

Ook worden Fractions op een andere manier geplaatst en nemen minder ruimte in, dus de maten van beide producten wijken ook af. Omdat Fractions vlak bij het raam geplaatst worden, worden ze eerder onderdeel van het kozijn waardoor vervangen waarschijnlijk niet snel wenselijk is door veranderende smaak. Ook weet je bij Fractions wat je krijgt. Bij houten shutters kan je niet verifiëren wat voor hout en van welke fabrikant je het daadwerkelijke product ontvangt, de productie moet namelijk gebeuren in lage lonen landen. Bij Fractions is dat duidelijk: een hoogwaardige recyclebare grondstof, aluminium, in een product dat gewoon lokaal (in Boxtel) geproduceerd wordt.

Bekijk op fractions.nl