Raamhor van Unilux

Unilux is de grootste Nederlandse producent voor een raamhor op maat. Door een volledig assortiment verschillende horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij leveren altijd een maatwerk horren voor jouw raamhor, daar kan je op rekenen. Het type hor dat het beste bij jouw raam past vind je bij Unilux.
Wij bieden voor eigenlijk alle ramen passende horramen. Montage is altijd mogelijk op-de-dag (op het kozijn gemonteerd) of in-de-dag (in het kozijn gemonteerd). Wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. We maken altijd een passende raamhor die geschikt is voor jouw raam!

Wat is je type raam?

Voor elk raam een horoplossing op maat

DAKRAAM

3 PRODUCTEN

DRAAIKIEPRAAM

8 PRODUCTEN

DRAAIRAAM NAAR BINNEN

5 PRODUCTEN

DRAAIRAAM NAAR BUITEN

4 PRODUCTEN

HORREN VOOR SCHUIFRAAM

6 PRODUCTEN

Makkelijke montage

Voor ieder raam een geschikte type hor

Zelf meten en monteren, of installatie door een lokale expert. De horren kunnen zowel op het kozijn als in het kozijn geplaatst worden; wat voor jou de beste raamhor is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Alle Unilux horren worden op maat gemaakt, waardoor we zeker weten dat we jouw raam kunnen voorzien van een hor. Ben je handig, dan kun je zelf de hor plaatsen in een paar stappen. De duidelijke instructies voor het meten van de juiste maten en monteren vind je op de bestelpagina’s.

Schakel een specialist in

Advies en kennis van de echte vakman

Wij werken altijd met gespecialiseerde Unilux Horrenspecialisten. Al onze Horrenspecialisten worden vakkundig opgeleid en kunnen je volledig ontzorgen. Wil je geen risico’s lopen schakel dan een Horrenspecialist in. Er zit er altijd één bij jou in buurt.

Kies je specialist

Altijd een oplossing

(op maat)

Bestel zelf

of veilig via een specialist

Binnen 1 week geleverd

(ook op maat)

Alle horramen hebben een aluminium profiel

Gewoon omdat ze dan langer mee gaan

De horramen van Unilux zijn volledig uitgevoerd in geëxtrudeerd aluminium, omdat ze voor een langere periode zonder problemen hun werk moeten kunnen doen. Geëxtrudeerd aluminium is aluminium dat door een mal wordt gedrukt om zo de aluminium profielen te vormen voor een slanke aluminium cassette. Een nadeel is dan de kostprijs, maar de belangrijkste voordelen zijn een erg stijf profiel, verzekerd van hoge kwaliteit aluminium profielen en een grotere duurzaamheid. Dat is zichtbaar in het eindproduct van de raamhor: minder torsie bij langere bedieningslijsten komen het gebruiksgemak ten goede en door minder doorbuiging is bij Unilux bijvoorbeeld minder snel een middenkader nodig bij een inklemhor.

  • Beter materiaal dus duurzamer
  • Minder doorbuigen
  • Gebruiksvriendelijker
Plisséfit Easy
Voorzet Unit

Wat is je type raam?

Voor elk raam een hor op maat

DAKRAAM

3 PRODUCTEN

DRAAIKIEPRAAM

8 PRODUCTEN

DRAAIRAAM NAAR BINNEN

5 PRODUCTEN

DRAAIRAAM NAAR BUITEN

4 PRODUCTEN

SCHUIFRAAM

6 PRODUCTEN

Al meer dan 30 jaar een begrip

… volgens onze klanten

De Unilux plissé deur past perfect

Wij hebben de maten doorgegeven en bestelling geplaatst. Na een paar dagen was de plissé deur al binnen. We hebben zelf hem geplaatst en hij past perfect. Was ook een makkelijke klus. Perfect.

Johan, Raamsdonk

Maatwerk

Zeer goede kwaliteit en makelijk zelf te meten en te monteren. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Rob, Geldrop

Unilux maakt het waar

De hor voldoet aan alles wat is benoemd op de website. Ook de levering is prima gegaan volgens afspraak. Voor ons was deze bestelling om te proberen. We hebben inmiddels ook voor andere ramen bij Unilux horren besteld.

Maud, Spankeren

Veelgestelde vragen over raamhorren

Horren van Unilux kunnen zowel op het kozijn (dit heet op-de-dag) gemonteerd worden als in het kozijn (in-de-dag genaamd). Zo kun je zelf kijken wat het beste past bij jouw raam en kozijn.

Bij Unilux krijgen we regelmatig deze vraag. Het antwoord hierop is een volmondig ja. Wij leveren raamhorren voor ieder soort raam. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Uiteraard hebben wij een aantal soorten standaard raamhorren, maar Unilux levert maatwerk. Dit betekent dat wij de klus klaren voor ieder soort raam, ieder soort hor. Heb je vragen? Ook dan staan onze experts je bij, wij helpen je graag te bepalen wat het beste is om te doen in jouw situatie.

Er bestaan 3 soorten raamhorren om voor het raam uit te kiezen. Je kunt een vaste raamhor plaatsen, een rollende raamhor of een plissé raamhor. Op de website van Unilux vind je alle informatie over de verschillende soorten raamhorren.

Op maat gemaakte raamhorren hebben we voor verschillende ramen, zoals horren voor dakraam, een draaikiepraam en een draairaam die naar binnen of naar buiten opent.

Je kunt horren voor ramen direct online bij Unilux.nl kopen. Ook kun je contact opnemen met één van onze vele verkooppunten door Nederland voor persoonlijk advies en een persoonlijke offerte.

Raamhorren van Unilux worden gemaakt van recyclebaar aluminium met UV bestendige kunststof onderdelen. Het horrengaas is zo doorzichtig mogelijk, hierdoor wordt uitzicht niet belemmerd.
.

Raamhorren dienen in eerste instantie natuurlijk voor het buitenhouden van insecten. Zo heb je geen last van vliegen of muggen in je woning. Daarnaast kun je gewoon naar buiten blijven kijken en blijft ook frisse lucht binnenstromen door het horrengaas.

Een hor voor het raam is een frame met gaas. Het houdt insecten zoals muggen buiten je huis, terwijl het uitzicht niet belemmert wordt. En frisse lucht gewoon naar binnen kan stromen.

Unilux maakt raamhorren geheel op maat, zodat deze perfect aansluiten op jouw raam en kozijn. Op de website vind je video’s met uitleg over het juist opmeten. Je kunt ook contact opnemen met één van onze verkooppunten door Nederland, waar een specialist langs kan komen om de raamhor op maat in te meten.

Soorten raamhorren

Houd vervelende insecten buiten zonder je ramen te hoeven sluiten. Met het juiste type hor raam kun je blijven ventileren en komen muggen, vliegen of andere insecten voortaan niet meer bij jou naar binnen. Wij bieden verschillende soorten horren en hebben voor elk soort raam een ideale vliegenhor, of je nu draaiende ramen hebt of bijvoorbeeld een schuifraam. Een Unilux raamhor kan altijd worden gerepareerd en dat verlengt de levensduur. De montage van een nieuwe hor raam is afhankelijk van jouw situatie en het gekozen type hor. Sommige horramen worden gemonteerd op het kozijn, soms in het kozijn, het hangt er vanaf wat het beste bij jouw raam past. Alleen, wat staat er op ons menu raamhorren? Ofwel, welke horren voor ramen heeft Unilux te bieden? Dat vind je allemaal hieronder. Je bent in ieder geval verzekerd dat wij jouw raam kunnen voorzien van een hor met insectenwerend gaas. Wij bieden ook pollen gaas aan, handig wanneer je bijvoorbeeld hooikoorts hebt. Beide soorten gaas, het pollen gaas en het standaard gaas, zijn grijs gaas. De horren zorgen ervoor dat insecten binnenshuis verleden tijd zijn. Een groot voordeel wanneer het lekker weer is.

Plissé horramen voor ieder type raam

Bij bieden in ons assortiment onder andere de plissé raamhor. Als je deze optie nog niet recent bekeken hebt dan kun je deze zeker in overweging meenemen als raamhor. Met de juiste afmetingen neemt de plissé raamhor praktisch geen ruimte in en is hij uitermate geschikt voor ieder type dakraam, of je nu een schuifraam, draairaam, ramen met draairichting binnendraaiend, naar buiten draaiende ramen draaikiepramen of een traditioneel raam hebt. Je kunt je ramen openzetten op iedere gewenste stand en de voorzet hor doet zijn werk om vliegen en andere insecten voortaan buiten de deur te houden.

Bij een plissé hordeur vouwt het horgaas op. Een groot voordeel is dat deze hor relatief weinig ruimte in beslag neemt. Maak gebruik van een plissé hordeur en je bent ook zeer duurzaam bezig. Een plissé hordeur is ideaal voor dagelijks gebruikt. Je schuift de deur open en het horrengaas blijft op de gewenste stand staan. Je schuift hem daarna ook weer heel makkelijk terug richting het kozijn.

Vaste raamhor op maat of een inklemhor

Voor een draaiend raam kun je een vaste raamhor monteren aan de buitenzijde, of je kunt kiezen voor een inklemhor. Deze inzethorren klik je makkelijk zonder iets vast te hoeven monteren in een draaiend raam. Ons type gaas zit volledig gespannen op een frame. Deze klik je heel makkelijk in het raam zonder dat er schroeven aan te pas komen. Het is een multifunctionele hor waarmee je insecten voortaan kunt weren terwijl je gewoon lekker je draaiend raam kan laten openstaan.

Voorzethor raam

Ben je op zoek naar een effectieve manier om insecten voortaan buiten jouw huis te houden, maar wilt je tegelijkertijd je ramen openzetten en genieten van een verfrissende bries? Dan is een nieuwe voorzethor raam van Unilux de ideale oplossing. De voorzethor, die vaak een vaste hor genoemd wordt, is eenvoudig te plaatsen. De robuuste hor kan direct voor jouw raam geplaatst worden. Het verschil tussen een voorzet hor en een inzethor is dat een voorzethor op het kozijn wordt gemonteerd in plaats van dat de hor in het kozijn wordt gemonteerd, waarbij het kozijn zichtbaar blijft. Houd er dus rekening mee waar de hor geplaatst moet worden. Dan zorgen wij dat ze kant en klaar geleverd worden.

Met een voorzethor raam van Unilux laat je insecten voortaan buiten, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw huis. Het is dus een goede toevoeging aan je huis. De horren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en weerbestendig is. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, passend bij elke woning en persoonlijke smaak.

Het unieke aan een voorzethor raam van Unilux is dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Met de eenvoudige montage kunt u de voorzet hor voor een draairaam naar buiten gemakkelijk zelf installeren en verwijderen. Dit maakt het ook gemakkelijk om de horren te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van een frisse omgeving en insecten voortaan kan weren.

Hor voor uitzetraam

Welk type raamhorren kopen voor een uitzetraam? Overweeg eens een op maat gemaakte hor voor jouw uitzetraam. Deze horren zijn specifiek geschikt voor ramen die naar buiten worden uitgezet. Veelal zijn de maten van uitzetramen verschillend. Daarom is het aan te raden om een hor voor je raam op maat te bestellen. Deze passen op die manier exact in het kozijn. Hiermee zorg je voor de mooiste afwerking en is de hor erg effectief om insecten voortaan buiten te laten. Toch houdt je zo een frisse lucht in huis, doordat het gaas van fijnmazig materiaal is gemaakt. Er zijn verschillende horren voor draairaam naar buiten beschikbaar

Rolhor raam

Raamhor kopen? Dan kun je voor een raamhor op maat ook de rolhor raam overwegen. Een rolhor raam gaat geruisloos op in een cassette en de rolhor gaat geruisloos open. Een rolhor raam is een passende hor voor diegenen die willen genieten van een vaste hor die niet te veel ruimte inneemt.

Wat de beste rolhor raam is, dat is voor iedereen verschillend. Uiteraard zorgen ze allemaal voor hetzelfde einddoel, de ramen open houden zodat er frisse lucht naar binnen kan en die vervelende muggen buiten de deur houden, waarmee jij jeukende muggenbulten ontloopt. Welke rolhor raam het beste is voor jouw raam, dat is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en waar je de hor wilt gebruiken.

Raamhor kopen bij Unilux

Wil je een raamhor kopen? Dan ben je bij Unilux aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten raamhorren, voor diverse typen ramen, waaronder horren voor Velux ramen. We hebben een ruime keuze voor een standaard maat, maar we kunnen onze raamhorren ook op maat maken. En het mooiste is: je kunt alles online bestellen. Onze raamhorren zijn van de beste kwaliteit en de ideale oplossing om insecten voortaan buiten te houden. De rolhor gaat geruisloos open en met alle verschillende soorten is er altijd een raamhor die bij jouw situatie past.

Of het nu een vaste rolhor raam, inklemhor of plissé hor voor je raam is, wij maken alles op basis van de juiste afmetingen voor de beste raamhor. Zo weet je zeker dat jouw gekozen hor past in jouw raam. Heb je vragen over onze producten? Check de site op alle documentatie en filmpjes, bij ons kun je heel eenvoudig online op maat bestellen. Ook kun je erg makkelijk contact opnemen met een specialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies. Je vindt ze op de site. Kortom, raamhorren kopen doe je bij Unilux.