Unilux: Innovatief design en Nederlands fabricaat

Bij Unilux beheersen we alle processen; van productontwikkeling tot levering en repareren. Dit biedt ons de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Wij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar we trots op zijn. Speerpunten zijn leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor onze horrenspecialisten zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden. Naast horren maken we ook Topspin zonwering en Fractions aluminium shutters.

Awards

Unilux is trots op diverse gewonnen awards:
– Zonvak Leverancier van het jaar 2013
– Z&R Beste Communicatie 2014
– Intirio Future of Shopping award 2016
– Genomineerd voor Z&R Award Product of the Year 2019 ; Softfit

De U van Uniek;

Onze fabriek is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel, tussen Den Bosch en Eindhoven gelegen direct aan de A2. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlak maken we zelf alles voor je op kleur en maat met zo’n 100 medewerkers. Unilux producten worden uitsluitend onder Unilux merknaam verhandeld via onze Nederlandse horrenspecialisten of webshop. Wij kopen geen systemen in van buitenlandse toeleveranciers, zoals andere horrenleveranciers, simpelweg omdat die niet geschikt zijn voor Nederlandse raam/deur systemen. Alleen in Nederland draait de achterdeur naar buiten open; dit is bijna wereldwijd een uniek gegeven waardoor andere oplossingen nodig zijn. Bij Unilux hebben we alle kennis en kunde in huis om juiste oplossingen voor Nederlandse ramen en deuren te leveren. Behalve door productinnovaties onderscheidt Unilux zich door standaard hoogwaardige product eigenschappen te bieden Maar liefst 70 % van onze producten is gepatenteerd wat de producten onderscheidend én uniek maakt, al minstens 30 jaar. 

“licht doet leven”  (lux aeterna) 

– wisten de oude Grieken al. Met daglicht en lucht creëer je het beste binnen klimaat.

L van lux(e);

Unilux maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing voor toepassing om je woning vrij te kunnen houden van insecten. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. Een huis vrij van ongedierte brengt je naast een ongestoorde nachtrust dan ook veel comfort. Maar vooral ook het insectenvrij kunnen ventileren is een noodzaak voor een gezonde leefomgeving. Lees er hier meer over

Unilux in de media.
Ben je geïnteresseerd in Unilux producten of wil je meer informatie? Mail naar klantenservice@unilux.nl.
Ben je op zoek naar foto of persmateriaal? Hier vind je pers/fotomateriaal dat gebruikt mag worden. Mail je redactionele bijdrage ook naar marketing@unilux.nl.

Enkele van onze Unieke Unilux oplossingen:

Softfit hor:


oplossing voor een binnendraaiend draaikiepraam.

Nieuwe kunststof veerstifthuls: 

Nastellen is super makkelijk!

Twistlock: 


Een unieke sluiting voor waarmee gaasdruk wordt voorkomen en de gaaskwaliteit van de Plissé deur behouden blijft
.

Gebruik de Twistlock!

Ondergeleiders: 


Voor iedere deur een perfecte ondergeleider, van kunststof of aluminium.

Plisséfit hordeur:

De gepatenteerde Plisséfit die als enige volledig in Nederland geproduceerd wordt en zowel op- als in de dag gemonteerd wordt.