Unilux: Innovatief design van Nederlands fabricaat

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. We beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt ons de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Wij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar we trots op zijn. Speerpunten zijn leverbetrouwbaarheid en een exclusief assortiment voor onze dealers zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden. Naast horren maken we ook Topspin zonwering en Fractions aluminium shutters.

Awards

Unilux is trots op diverse gewonnen awards:
– Zonvak Leverancier van het jaar 2013
– Z&R Beste Communicatie 2014
– Intirio Future of Shopping award 2016

De U van Uniek;

Unilux ontwikkelt en produceert alle producten zelf in eigen huis. Onze fabriek is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel, tussen Den Bosch en Eindhoven gelegen direct aan de A2. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlak maken we zelf alles voor je op kleur en maat met zo’n 100 medewerkers. Unilux producten worden uitsluitend onder Unilux merknaam verhandeld via de 1600 Horrenspecialisten of webshop. Wij kopen geen systemen in van buitenlandse toeleveranciers, zoals andere  horrenleveranciers, simpelweg omdat die niet geschikt zijn voor Nederlandse raam/deur systemen. Alleen in Nederland draait de achterdeur naar buiten open; dit is bijna wereldwijd een uniek gegeven waardoor andere oplossingen nodig zijn. Bij Unilux hebben we alle kennis en kunde in huis om juiste oplossingen voor Nederlandse ramen en deuren te leveren.

“licht doet leven”  (lux aeterna) 

– wisten de oude Grieken al. Met daglicht en lucht creëer je het beste binnen klimaat.

L van lux(e);

Unilux maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing voor toepassing om je woning vrij te kunnen houden van insecten. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. Een huis vrij van ongedierte brengt je naast een ongestoorde nachtrust dan ook veel comfort. Maar vooral ook het insectenvrij kunnen ventileren is een noodzaak voor een gezonde leefomgeving. Lees er hier meer over

Unilux in de media.
Ben je geïnteresseerd in Unilux producten of wil je meer informatie? Mail naar info@unilux.nl.
Ben je op zoek naar foto of persmateriaal? Hier vind je pers/fotomateriaal dat gebruikt mag worden. Mail je redactionele bijdrage ook naar marketing@unilux.nl.