Garantie & reparatie

Alle Unilux producten worden voor jou op maat gemaakt. Dat is een van onze sterkste punten. Maar toch kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent. Neem dan in eerste instantie contact op met de horrenspecialist waar je je product(en) hebt aangeschaft. Die kan het vanuit vakkundig oogpunt het best beoordelen en het snelst reageren op klachten.

Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. Onverminderd de rechten van de consument op grond van de wet, verstrekt Unilux op door haar geleverde horren bij normaal gebruik 5 jaar garantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en koorden.
Deze aanvullende garantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar jij als consument recht op hebt. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als reparatie of vervanging nodig is, neem dan contact op met je leverancier. Vermeld het ordernummer en zorg voor een uitgebreide omschrijving.

Alleen als je de order via de webshop hebt geplaatst kan je per mail reageren op de orderbevestiging onder vermelding van het ordernummer.

Unilux Laten meten