De “Bescherm de insecten” campagne gaat door!

Unilux zette in 2020 reeds groots in op het belang van insecten en nut van de kleine beestjes in onze omgeving. Met “Bescherm de insecten met Unilux horren” bouwden we een Levensgroot insectenhotel bij RTL en pakten we goed uit in de media.

En.. we gaan door, we zetten het belang van de insecten beschermen ook dit jaar voorop en gaan daar wederom in al onze uitingen veel aandacht aan besteden. We willen daarmee bereiken dat mensen zich bewuster worden van de insectensterfte in de wereld én de desastreuze gevolgen die dat met zich meebrengt.

We doen dat weer middels de boodschap ; “Bescherm de insecten met Unilux horren”. De Unilux horrenspecialisten hebben in 2020 deze boodschap vol mee uitgedragen, en met succes. De “man achter de hor” is een herkenbaar beeld geworden en heeft veel aandacht gekregen. Onze boodschap was, ondanks de bijzondere tijd met Covid, ook zeer welkom. Men is in de corona tijd veel meer op huis aangewezen en men zich bewuster dan ooit van de lokale omgeving en de schoonheid ervan. Reden om nu juist door te pakken!

Voor komend jaar trekt Unilux weer een groot mediabudget uit voor de communicatie ter bescherming van de insecten. Als marktleider in insectenwering hebben wij immers een product in handen waarmee de insecten buiten kunnen blijven, daar waar ze goed werk doen. En dat gaan we vertellen. Samen met al onze lokale Unilux horrenspecialisten moet het lukken die boodschap te verspreiden. We voorzien hen van mooie promotiemiddelen, actuele blogs en mooie content die we delen.

Met onze media partner RTL gaan we vanaf komende zaterdag 13 maart tm eind mei op de RTL zenders en diverse RTL online platforms deze boodschap weer verkondigen!

Meer info op de speciale Bescherm de Insecten pagina:

Bekijk de Buienradar promo en billboard: