Hordeuren van Unilux

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Maar… je koopt niet elke dag een hordeur, dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Geniet van de deur open met een goede insectenwerende oplossing. Daarmee zorg je dat je muggen en andere insecten en ongedierte buitenhoudt.

Wat is je type deur?

Voor elke deur een hordeur op maat

DRAAIDEUR

3 PRODUCTEN

OPENSLAANDE TUINDEUR

2 PRODUCTEN

SCHUIFPUI

4 PRODUCTEN

Hij is er: de verbeterde Plisséfit

Geen geratel, meer gezoem

Met onze vernieuwde Plissé hordeuren kun je nu écht helemaal ongestoord genieten van frisse lucht in huis. En je hoort nu geen geratel meer van je hordeur maar enkel het gezoem van de insecten buiten. Want daar doen ze goed werk, niet binnen.

Bestel hem nu bij je Unilux Horrenspecialist of online en je hebt hem supersnel in huis!

Oude Plissé Nieuwe Plissé

Schakel een specialist in

Advies en kennis van de echte vakman

Wij werken altijd met gespecialiseerde Unilux Horrenspecialisten. Zo weet je zeker dat je volledig ontzorgd wordt en te maken hebt met vakkundig opgeleide horspecialisten. Je vindt onze vakmensen door het hele land, zodat er altijd één bij jou in de buurt zit! De beste maatwerk hordeuren kopen doe je bij de expert!

Kies je specialist
Plisséfit Easy
Voorzet Unit

Alle soorten horren zijn van aluminium

De hoogste kwaliteit en duurzaam

De Unilux maat hordeuren worden gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen. Dit is een sterk materiaal dat erg stabiel is en duurzaam. Zo kun jij er vanuit gaan dat de hordeur over een langere periode goed blijft werken. Je hebt minder torsie bij de Unilux langere bedieningslijsten. Dit komt vervolgens het gebruikers gemak weer ten goede. Als je kiest voor een inklemhor zul je ook minder snel een middenkader nodig hebben door minder doorbuiging.

  • Sterk, duurzaam materiaal
  • Geniet van minder doorbuigen
  • Gebruiksvriendelijk materiaal

Altijd een oplossing

(op maat)

Bestel zelf

of veilig via een specialist

Binnen 1 week geleverd

(ook op maat)

Al meer dan 30 jaar een begrip

… volgens onze klanten

De Unilux plissé hor past perfect

Wij hebben de maten doorgegeven en bestelling geplaatst. Na een paar dagen was de plissé deur al binnen. We hebben zelf hem geplaatst en hij past perfect. Was ook een makkelijke klus. Perfect.

Johan, Raamsdonk

Maatwerk horren

Zeer goede kwaliteit en makkelijk zelf te meten en te monteren. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Rob, Geldrop

Unilux maakt het waar

De hor voldoet aan alles wat is benoemd op de website. Ook de levering is prima gegaan volgens afspraak. Voor ons was deze bestelling om te proberen. We hebben inmiddels ook voor andere ramen bij Unilux horren op maat besteld.

Maud, Spankeren

Horren op maat voor openslaande deuren: een insectenwerende oplossing

Het is vast heel herkenbaar: in de zomer of op een mooie lentedag zet je heerlijk de deuren open. Alleen als de deur open staat, zien vliegen, muggen en andere ongewenste gasten hun kans schoon om jouw woning binnen te dringen. Deze insecten zijn heel nodig in de buitenomgeving, maar kunnen je binnen in huis lastig vallen. En waarschijnlijk zit je niet te wachten om ´s morgen wakker te worden met jeukende muggenbulten. Of ´s nachts niet kunnen slapen omdat er een vlieg om je hoofd blijft zoemen. De insectenwerende oplossing voor openslaande deuren? Hordeuren op maat is de perfecte oplossing! Daarmee houd je insecten voortaan buiten de deur.

Een échte Unilux rolhordeur op maat

Unilux hordeuren op maat kunnen vrijwel altijd gerepareerd worden, waardoor de levensduur verlengt wordt. Het gaas in onze horren op maat is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn geplaatst) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van horren op maat en heb je altijd een passende hor voor je deur!

Passend type hordeur op maat voor elke deur

Eigenlijk is er voor elk type deur wel een juiste type hor in ons assortiment te vinden. Heb je dus een hor nodig? Wij bieden verschillende soorten horren op maat om je altijd te kunnen helpen. Naast horren voor draaideuren, kun je bij ons ook terecht voor horren voor openslaande deuren, een buitendeur of juist de schuifpui. Wij zorgen voor een passend deurgordijn dat ongenodigde gasten, zoals insecten, buiten houdt. Een schuivende hordeur (plisse hor) is zeer populair, onder meer omdat je hem ook bij de schuifpui kunt gebruiken.

Bij Unilux kun je kiezen uit twee verschillende soorten horren van plissé: de enkele of dubbele plissé hordeuren. Beide kun je in iedere gewenste stand open zetten. Het verschil voor het type hor is de afmeting van de deur. De plisséfit Easy is het beste type hor voor enkele deuren. De plisséfit Easy-Dubbel is, zoals de naam al aangeeft, een dubbele plissé hordeuren, speciaal ontwikkeld voor dubbele deuren, zoals openslaande deuren of schuifpuien. Zo vind je altijd een nieuwe hor die perfect past als jouw deur open staat in iedere gewenste stand.

Wij bieden vele mogelijkheden voor hordeuren op maat voor verschillende situaties. Zo bieden wij oplossingen voor draaiende deuren, een dubbele deur of schuifpui. Bekijk hieronder al onze type hordeuren:

Plissé hordeuren

In onze Plisséfit voor plissé hordeuren vouwt het gaas op. Dit type gaas wordt ook wel geplisseerde gaas genoemd. In tegenstelling tot een rolhor waar het horgaas opgerold wordt, wordt het gaas opgevouwen. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een scharnierende hordeur. Samenvattend: onze hordeur met geplisseerd gaas die op maat gemaakt wordt, neemt praktisch geen ruimte in! Daarnaast is deze deurhor (ook wel schuivende hordeur genoemd) ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de plissé hordeuren open en hij blijft staan op de gewenste stand, omdat de hor op maat is gemaakt. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Je kunt de plissé hordeuren in elke gewenste stand plaatsen. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland! Dat komt onder meer doordat hij er stijlvol uitziet en je onze hordeur van plissé op ieder type deur kunt plaatsen, zowel voor dubbele deuren als bijvoorbeeld schuifpuien. Ook kan hij in kozijnen van verschillende materialen gemonteerd worden, waaronder kunststof kozijnen.

Ben je op zoek naar een plissé hordeuren? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Geheel op maat gemaakt!

Vaste hordeur

Het gaas in vaste maatwerk horren zit tenopgespannen in een frame. Vaste horren scharnieren (scharnierende hordeur) of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Wil je de deur graag open hebben staan bij lekker weer? Dan heb je een hor op maat nodig om ongewenste insecten buiten te houden. Een ander voordeel is dat deze hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Onze maatwerk hordeuren worden op maat gemaakt speciaal voor jouw deur. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een vaste hor dus ook rekening houden met je huisdier!

Rolhordeur

In een rolhordeur wordt Gaas opgerold op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt en minder opvalt. Je kunt daarom ook in bijvoorbeeld de winter de rolhor gewoon laten zitten. Een rolhordeur is als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden, zoals een deur in de bijkeuken of garage. Het past ook op openslaande deuren. Laat je altijd goed adviseren door een van de horrenspecialisten als je een hordeur wilt kopen!

Meer weten over een rolhor? Bekijk hier ons assortiment!

Verschil hor voor deuren en vliegengordijn

Waar zowel een vliegenhor als een vliegengordijn insecten buiten de deur houden, zitten er zeker wel verschillen tussen beide producten. Waar je een soort hor aan de kant kunt schuiven en ook open kunt zetten, hangt een gordijn altijd voor de deur. Je moet er echt doorheen lopen. Daarnaast wordt een vliegengordijn vaak niet op maat gemaakt en heb je alleen keuze uit standaard maten. Ook het type gaas is niet van hoge kwaliteit, zoals Unilux dat biedt. Dit terwijl ons assortiment hordeuren, op vakkundige wijze, geheel op maat gemaakt wordt voor jouw kozijn en in elk gewenste ral kleur.

Waarom kiezen voor Unilux?

Onze horrenspecialisten helpen je graag aan een passende hor op maat. Door te kiezen voor de kwaliteit van Unilux geniet je onder meer van een hordeur op maat met een hoogwaardig type gaas, speciaal voor jouw deuren en kunststof kozijnen. Ons pollenwerend gaas is duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van open deuren met een insectenwerende oplossing. Of je nu openslaande deuren hebt die naar buiten of binnen gaan, dubbele deuren naar de tuin of juist een enkele deur in bijvoorbeeld de bijkeuken. Wij zorgen voor een passend type hordeur die insecten voortaan buitenshuis houden. Geen standaard maat hordeur waarbij je pech hebt als die niet bij jouw kozijn past, maar volledige horren op maat. Gewoon een goede hordeur! Wil je ook een hordeur kopen? Dan kan dat met een gerust hart bij Unilux!

Veelgestelde vragen over hordeuren

Er zijn verschillende soorten en typen hordeuren mogelijk. Het is daardoor zowel afhankelijk van het soort dat je kiest als de maat van de deur wat de exacte prijs wordt. Bij Unilux vind je een op maat gemaakte plissé hordeur vanaf 277 euro.

Om te zorgen dat de hordeur perfect aansluit, maken we bij Unilux hordeuren op maat. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk!

Je kunt in de webshop van Unilux direct je op maat gemaakte hordeur bestellen. Wil je deze liever door een specialist laten opmeten die jou geheel kan ontzorgen? Dan kun je ook contact opnemen met één van de vele specialisten door het hele land. Bekijk op de website de verkooppunten door Nederland.

Hordeuren moeten degelijk in gebruik zijn, aangezien ze dagelijks diverse malen worden geopend en gesloten. Bij Unilux worden hordeuren gemaakt van recyclebaar aluminium en voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.

Een hordeur is kort gezegd een frame met gaas dat je op het kozijn of in het kozijn monteert. De voornaamste functie is om insecten buitenshuis te houden, terwijl je wel geniet van frisse lucht in de woning.

Een plisséhordeur vouwt het gaas op. Hij is hierdoor perfect voor dagelijks gebruikt, want deze hordeur is duurzaam en neemt minder ruimte in. Je schuift de hordeur open en hij blijft in de gewenste stand staan. Om hem te sluiten schuif je de hor gewoon weer voor de deur. Dit soort hordeur geeft een luxe uitstraling aan de deur.

De beste verkochte hordeur van Nederland is de plissé hordeur. Deze is duurzaam en neemt minder ruimte in doordat het gaas opvouwt. Bij Unilux is dit een echte bestseller.

Hordeuren komen in verschillende soorten. Unilux is specialist in plissé hordeuren, rolhordeuren en vaste hordeuren. Deze deuren hebben elk hun eigen functie en toepassing.

Er zijn meerdere typen hordeuren verkrijgbaar voor diverse soorten deuren. Je kunt bij Unilux kiezen uit hordeuren voor een draaideur, voor openslaande tuindeuren en voor een schuifpui.