Onderhoudsmonteur 
(fulltime)

Als marktleider op het gebied van insectenwering zijn we altijd op zoek naar nieuwe oplossingen; Beter, Slimmer, Mooier. We zoeken mensen die ons kunnen helpen bij die uitdaging, iedere dag weer. Ter uitbereiding van ons productie en R&D team zoeken we een  Onderhoudsmonteur. 

Wie zoeken we?

In onze fabriek in Boxtel worden alle producten ontwikkeld en geproduceerd. We houden zoveel mogelijk in eigen hand en bewaken zo de controle en kwaliteit van onze producten. We zoeken een teamspeler, die er samen met ons voor zorgt dat de machines goed onderhouden worden zodat de productie efficiënt kan werken. Je bent nauwkeurig, analytisch en gaat zelfstandig aan de slag. Verder heb je hiervoor de volgende kennis nodig:

  • Algemene kennis van automatisering, PLC, elektronica, pneumatiek en hydrauliek,
  • Praktische kennis van reparaties van machines en apparaten, zoals elektronica, mechanica, pneumatiek, elementen van industriële automatisering.
  • Hoger of secundair technisch onderwijs met een profiel gerelateerd aan automatisering (automatisering, mechatronica, elektrotechniek, mechanica en machinebouw, enz.),
  • Aantoonbare technische ervaring of ervaring in een gelijkwaardige functie op het gebied van onderhoud.
  • Communicatief vaardig in het Nederlands of Engels,

Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat ga je doen?

Als Onderhoudsmonteur bij Unilux heb je uitdagend en gevarieerd werk en ga je met het team werken aan technische oplossingen, het onderhouden van het machinepark en het oplossen van storingen.

  • Je bent in staat om storingen te diagnosticeren en te herstellen,
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines,
  • Je bent betrokken bij de installatie en in bedrijfstelling van machines op locatie.

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je ervaring. Bij Unilux geven we medewerkers graag de gelegenheid zich verder te ontplooien daar waar zij behoefte aan hebben en zo te groeien in hun kracht. Zo werken we samen aan jouw ambities. In deze functie kunnen we je ook verder opleiden in een richting die jij interessant vindt binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Unilux? Wij ontvangen graag je motivatie en CV per e-mail via solliciteren@unilux.nl .

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.