Expeditie medewerker

Wij zoeken een vaste Expeditie medewerker die ons team helpt de totale in- en uitgaande goederenstroom bij Unilux te borgen en te coördineren.

Wat ga je doen?

Als expeditie medewerker houd je je bezig met het uitvoeren van alle logistieke werkzaamheden binnen de afdeling Warehouse. Een hectische afdeling die het visitekaartje van het bedrijf vormt. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat klanten aan de balie worden geholpen, zorgen voor goederen ontvangst en controleren de kwaliteit van de binnen gekomen goederen, de voorraden kloppen, producten gereed worden gemaakt voor verzending, doet de laatste controles, verwerkt in ons ERP systeem en zorgt ervoor dat alles met de juiste vervoeder wordt getransporteerd naar onze klanten.

Wij zijn Unilux, wie ben jij?

Als Expeditie medewerker overzie je de hectiek op deze afdeling en ben je kritisch op wat de deur uit gaat. Je werkt op de afdeling waar veel leveranciers, collega’s en klanten komen, netjes en gestructureerd werken is daarom logisch voor jou. Ook schrik je niet van de grote hoeveelheden onderdelen in ons magazijn en ben je instaat deze in korte tijd te overzien.

• Je hebt een opleiding op MBO niveau
• Je hebt ervaring met magazijn / expeditie werkzaamheden
• Je hebt kennis van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften
• Je hebt kennis en ervaring van het bedienen van bewerkingsmachines
• Je hebt kennis en ervaring met werken met een computer
• Jouw basiskennis van ons automatisering systeem (Exact) is een pre
• Je hebt een heftruck certificaat op zak
• Je bent fulltime inzetbaar

Wat bieden we jou?

Bij Unilux hebben we behoefte aan kritische aanpakkers op de Expeditie afdeling. Medewerkers bij Unilux krijgen de gelegenheid zich verder te ontplooien in dat waar zij behoefte aan hebben en zo te groeien in hun kracht. Zo werken we samen aan jouw ambities. Afhankelijk van je werkniveau en ervaring varieert het salaris voor deze functie tussen 1900,- en 2300,- euro bruto, op basis van fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd in deze dynamische functie bij Unilux? Bel dan met Ellis Smulders via 0411-677953 en stuur je CV, met motivatie naar secretariaat@unilux.nl. Maak snel een afspraak voor een kennismaking en rondleiding!