Monteur raamdecoratie (extern)

Wij zijn Unilux, marktleider in insectenwering en zonwerende oplossingen. Voor één van onze productgroepen, Fractions, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de handen uit de mouwen kan steken en mee werkt aan de groei van het succes van Fractions. Fractions zijn aluminium shutters en vormen dé innovatie op raamdecoratie gebied. We hebben ruim 100 Fractions dealers in Nederland en die hebben technische ondersteuning nodig op het vlak van meten en monteren van onze producten. En jij kunt dat ze bieden.

Wat ga je doen?

In deze leuke functie ligt jouw prioriteit bij ondersteuning van de dealers rondom het meten en monteren van Fractions. Je bent dus op pad en naar buiten gericht. Fractions zijn uniek en dat vraagt naast technisch inzicht ook overtuigingskracht in je communicatie. Je bent veel onderweg naar onze vaste dealers en naar de gebruikers. Jij biedt meet & montage service en neemt die volledig uit handen van de dealer. Je ontmoet de eindgebruiker bij hem thuis. Daar meet je op, geef je het juiste advies en zodra de Fractions geleverd worden, ga je ze ook monteren. Je hebt dus veel klantcontact en bent zo het visitekaartje voor zowel de dealer als voor Unilux.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk deze dubbele rol te pakken, één waar advies én praktische toepassing aan de orde van de dag zijn. Je moet zelfstandig te werk kunnen gaan, je geniet van het contact met klanten en hebt het juiste technische inzicht om hen van een goed advies te voorzien. Daarbij beschik je over de volgende capaciteiten:

– Je beschikt over rijbewijs B
– Je bent flexibel ingesteld, geen 9 – 17u mentaliteit, wij hebben te maken met seizoensdrukte
– Je bent sterk in communicatie / contacten
– Je bent een visitekaartje voor Unilux, een representatief overkomen is gewenst
– Je bent communicatief vaardig en kan je goed uitdrukken.
– Je hebt pro-actieve dienstverlenende en klantgerichte instelling
– Je stelt hoge eisen aan je werk en gaat altijd voor kwaliteit
– Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord en geschrift
– Je beschikt over technisch inzicht
– Je denkt in oplossingen

Wat bieden we jou?

Unilux is een familiebedrijf en werkt sinds 1990 met meer dan 100 collega’s aan haar succes. Wij bieden je een leuke uitdagende functie, met ruime mogelijkheden tot groei. Volop kansen en plezier in een informele, creatieve en ondernemende cultuur. Vanzelfsprekend prima arbeidsvoorwaarden. Unilux is gevestigd in Boxtel en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je bent veel op pad, door heel Nederland, maar zult daarnaast ook vaak in Boxtel moeten zijn bij de fabriek.

Ben jij toe aan een leuke start van je carrière en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur snel je CV en motivatie naar solliciteren@unilux.nl