Poedercoater

Bij Unilux zijn we op zoek naar een Poedercoater. Wij zoeken een nieuwe collega voor het handmatig poedercoaten van aluminium profielen. Heb je nog geen ervaring met poedercoating dan is dit geen probleem, samen werken we hier graag aan jouw ambities en ontwikkeling.
Voor ons is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en dat we op je kunnen bouwen. Dus ben jij betrouwbaar en is hard werken voor jou geen probleem? Dan zoeken we jou!

Wie zoeken we?

We zoeken een Poedercoater in opleiding of met ervaring. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. In het hoogseizoen wordt er ook regelmatig op zaterdag gewerkt.

• Je bent secuur
• Je bent stressbestendig
• Je bent leergierig
• Je bent flexibel
• Je vindt het niet erg om extra uren te maken, bijvoorbeeld in het hoogseizoen op zaterdag

Wat ga je doen?

Het poedercoaten van aluminium profielen is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. We hebben een speciale “poedercoat straat” waar je zorgvuldig en veilig te werk gaat. Als poedercoater houd je je samen met collega’s bezig met het poedercoaten en ophangen, voorbewerken, controleren en afhalen van diverse onderdelen en producten in verschillende vormen van aluminium. Uiteraard werken we volgens een planning.

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidvoorwaarden, afhankelijk van kennis en ervaring. Je werkt in de fabriek in Boxtel. Bij Unilux geven we medewerkers graag de gelegenheid zich verder te ontplooien in waar zij behoefte aan hebben en zo te groeien in hun kracht. Zo werken we samen aan jouw ambities. In deze functie kunnen we je ook verder opleiden binnen ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Unilux? Wij ontvangen graag je motivatie en CV per e-mail solliciteren@unilux.nl

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.