Afstudeerstage Werktuigbouwkunde/Industrieel Product Ontwerpen

Als marktleider op het gebied van insectenwering zijn we altijd op zoek naar nieuwe oplossingen; Beter, Slimmer, Mooier. We zoeken mensen die ons kunnen helpen bij die uitdaging, iedere dag weer. Op dit moment is er ruimte voor een afstudeer/stage plek op onze afdeling Research & Development.

Wat ga je doen?

Je afstudeerstage bij Unilux wordt een uitdagende en gevarieerd werkplek! Je bent met het team verantwoordelijk voor het verbeteren of door ontwikkelen van onze producten. Je zet abstracte concepten om in maakbare 3D ontwerpen waarbij de diverse aspecten zoals materialen, maakbaarheid, functie van betreffende onderdelen, duurzaamheid, modulaire opbouw en het programma van eisen voorbij komen. Verder heb je hier veel ruimte voor eigen inbreng en verwachten we een zelfstandige pro actieve houding waarmee te werk gaat aan je eigen of samen geformuleerd project.

Wij zijn Unilux, wie ben jij?

• Je bent bezig met je HBO Werktuigbouwkunde of HBO opleiding richting Industrieel Product Ontwerpen
• Je hebt affiniteit met productontwikkeling en productieprocessen
• Je bent bekend met programma’s zoals Solidworks
• Je kunt erg goed zelfstandig werken. Je beschikt over een gedreven en communicatief sterke houding
• Een creatieve en oplossingsgerichte geest met oog voor detail
• Als je kennis van materialen, kunststof en aluminium hebt is dat een pré
• Je weet hoe je je ideeën kan vormgeven middels prototypes en testen
• Je bent (ongeveer) 6 maanden beschikbaar

Wat bieden we jou?

We bieden je een stageplaats op de R&D afdeling voor 32- 40 uur (in overleg), je ontvangt van ons een stagevergoeding en verder bieden we je een mooie plek bij de grootste horrenfabrikant van de Benelux. We werken met 100 medewerkers iedere dag aan het leveren van het beste product. De werksfeer is professioneel en toch informeel; er heerst een familiale sfeer waarin je je snel op je gemak voelt. Er kan veel binnenshuis gerealiseerd worden doordat we alles hier in eigen fabriek beheersen en we over een ruime variëteit aan machines beschikken, testen en prototypes maak je zelfs in je eigen aparte ontwikkelomgeving.

Ben jij op zoek naar een toffe stageplaats, stuur dan je motivatie / informatie naar Ellis@unilux.nl of neem contact op via 0411-677953