Home » Blog Unilux » Harmonica hordeur repareren

Harmonica hordeur repareren

Hordeuren, in het bijzonder plissé hordeuren, zijn essentieel om muggen en andere ongewenste insecten buiten te houden, terwijl je toch van frisse lucht in je woning kunt genieten. Maar wanneer je hordeur stuk is, kan dit voor veel ongemak zorgen.

Het repareren van een plissé hordeur of raam horren kan een flinke uitdaging zijn, vooral als je nog niet eerder een horren reparatie hebt uitgevoerd. Zelfs bij kleine beschadigingen, zoals een scheur of gaatje, is het vaak moeilijk om dit zelf te repareren.

Zo is het inschakelen van een professional de beste optie. Een expert kan zorgen voor een correcte installatie en reparatie.

Lange termijn oplossingen voor hordeur reparaties

Bij het repareren van een plissé hordeur is een duurzame oplossing zoeken belangrijk. In plaats van tijdelijke oplossingen zoals het gebruik van reparatietape, kan het vervangen van het gaas een langduriger resultaat bieden.

Daarom bieden wij professionele ondersteuning voor alle soorten hor reparaties, van een plissé hordeur gaaspakket tot een ketting schakel. Onze lokale experts zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om elk hor probleem op te lossen. Stuur ons gerust een bericht naar ons e mailadres!

Plissé hordeur repareren door Unilux

Onze reparaties zijn grondig en duurzaam, waardoor je langer kunt genieten van je hordeur zonder zorgen.

Laat je hor repareren door Unilux, en geniet weer van frisse lucht in huis zonder last te hebben van insecten. Onze lokale experts staan klaar om je te helpen, zodat jouw hordeur weer als nieuw functioneert. Vul onderstaand formulier in en reken op een professionele hor reparatie.

Horren zelf laten maken wordt afgeraden

Vergeet niet: vaak denken huiseigenaren dat ze de reparatie zelf kunnen oplossen. Maar dit kan leiden tot verdere schade als het niet op de juiste manier wordt gedaan. Een klein foutje kan er al voor zorgen dat de plisse hordeur nog meer kapot gaat. Schade aan het gaas is een van de meest voorkomende problemen wanneer een plisse hordeur kapot is. Je kunt je best doen om de hor zelf te repareren met gaasplakkers, maar hierbij is best wat precisie en kunde nodig.

Nieuw gaas plaatsen

Bij grotere gaten in het gaas kan het nodig zijn om een nieuw stuk gaas te plaatsen. Hierbij moet het beschadigde gebied voorzichtig uit het frame gehaald worden en een nieuw stuk gaas met een speciale gaas reparatieset worden bevestigd. Hierbij is het zaak dat er geen plooien in het gaas voorkomen!

Een professionele reparatie zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals het koord en de draden, correct worden aangebracht en dat de hordeur weer functioneert zoals het hoort.

Plissé hordeur laten repareren

Als een hor in huis kapot gaat, neem dan contact met ons op, voor een horren reparatie. Zelfs als het lijkt alsof er maar een klein gaatje is, of als het touwtje eruit ligt, is het het beste om een expert het werk te laten doen.

Zo weet je gewoon zeker dat het effectief wordt gerepareerd en kun je weer genieten van een nieuwe, goed functionerende plisse hordeur.

Op professionele wijze een horren reparatie uit laten voeren

Naast schade aan het gaas kan een kapotte hordeur ook te maken hebben met een gebogen of beschadigd frame. Dit gebeurt vaak wanneer er onzorgvuldig met de hordeur wordt omgegaan, zoals wanneer er per ongeluk iemand tegenaan botst of doorheen loopt.

Is het frame van de hor verbogen? Dan kun je zelf aan de slag om het voorzichtig terug te buigen met een tang, maar ook hier geldt dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn en niet teveel druk uit te oefenen. Zo kan het uitlopen tot een frame dat niet meer te repareren is. Zorg dus altijd dat je een professional van Unilux inschakelt!

1 week levertijd      15% online bestelkorting
This is default text for notification bar