Velux dakraam hor & Muggenhor Velux dakraam

Als de zomermaanden aanbreken dan wil je natuurlijk insecten en ongedierte buiten huis weten te houden. Een horraam is een zeer geschikt manier om in iedere kamer je huis te beschermen tegen ongedierte. Of dit nu de slaapkamer, woonkamer, keuken, werkkamer of kinderkamer is. Heb jij Velux dakramen in huis? Een op maat gemaakte hor voor een Velux dakraam vind je bij Unilux.

Wist je trouwens dat we bij Unilux ook een mogelijkheid bieden om speciaal pollengaas in je Velux hor te plaatsen? Zo voorkom je dat de pollen naar binnen vliegen en kun je in de lente dus heerlijk met de ramen open zitten zonder last te hebben van hooikoorts.

Hor voor Velux dakramen bij Unilux

Velux insectenhorren worden veel aangeboden op de markt. Wij van Unilux bieden hiervoor een beter alternatief. Met een Velux insectenhor is eenvoudig toe te passen om van frisse lucht te genieten zonder insecten in huis te halen.

Wij maken horren op maat voor ieder type dakraam van Velux, zodat deze perfect past. Velux raamdecoratie naar jouw smaak, op maat gemaakt voor jouw raamopening en zoals jij het wilt. Het beste alternatief voor Velux producten? Dan moet je bij ons zijn!

Veluk dakraam hor

Waarom Unilux als alternatief voor een Velux insectenhor?

Waarom kies je voor Unilux als alternatief voor een Velux product zoals bijvoorbeeld Velux gordijnen?

Wij maken horren volledig op maat. Dat betekent dat je altijd een hor hebt met de juiste afmetingen en altijd een hor die tot in de puntjes verzorgd is zoals jij dat wilt. Dat zie je nergens bij andere aanbieders van andere raamdecoratie.

Wij bieden ook verschillende soorten Velux insectenhorren, dan heb je altijd keuze tussen verschillende manieren voor het creëren van een insectenvrije ruimte.

Alternatieven voor Velux raamdecoratie

Velux insectenhorren passen in ieder soort raam. Zo heb je altijd de keuze uit diverse modellen Velux raamdecoratie die helemaal voor je op maat worden gemaakt. De meeste horren die wij bieden plaats je aan de binnenzijde van het kozijn.

Hiervoor is het belangrijk op de hoogte te zijn van verschillende modellen waarmee je de woning beschermt tegen ongedierte.

Een Velux insectenhor op maat

Een vaste hor op maat maken als alternatief voor de Velux insectenhor is de meest standaard vorm. Dit is een type Velux hor dat in het dakraam zorgvuldig gemonteerd wordt en dat zich als het ware in het kozijn klemt. Dit noem je ook wel een inzethor. Je Velux dakraam bewerken is dus niet nodig en je kunt ze makkelijk zelf plaatsen en weer verwijderen. Dit is een makkelijke en goedkope oplossing.

Een schuifhor

Plissé gordijnen behoren tot andere alternatieven voor een Velux insectenhor. Beschermt je huis in de zomer in harmonie. Deze hor is voorzien van handmatige bediening. Je kunt op iedere gewenste manier openen of sluiten door hem omhoog of omlaag te schuiven.

Deze kunnen worden voorzien van transparante stof. Hierdoor bescherm je je huis, maar kun je blijven genieten van de mooie lichtinval. Dit is de perfecte oplossing voor frisse lucht zonder insecten en zonder een Velux verduisterend rolgordijn te hoeven plaatsen.

schuifdeur

Rolhor

Voor Velux dakramen is ook een rolhor van Unilux een goede optie. Deze zijn voorzien van een soepel sluitsysteem. Hierdoor zorgen Velux rolluiken ervoor zorgt dat je de Velux insectenhor makkelijk kunt openen en sluiten.

Het afrollen van de hor gebeurt automatisch en volledig automatisch en zonder enig geruisloos. De rolhor voor een Velux dakraam past altijd goed en blijft veilig en netjes opgeborgen in een stevige cassette die precies past bij je hor. Bij Unilux haal je altijd de juiste hor in huis!

Super+

Velux hor voor je dakraam als weer tegen insecten

Er is niets zo vervelend als ongewenste bezoekers die keer op keer weer je huis binnenvliegen wanneer je de ramen open hebt. Maar de ramen dichthouden wil je natuurlijk ook niet, want als het warm is dan heb je behoefte aan frisse lucht zonder insecten.

Daarom is een op maat gemaakte Velux insectenhor de beste oplossing voor je dakraam om ongedierte buiten te houden. Omdat wij altijd het juiste product willen leveren bieden wij horren volledig op maat. Een Velux hor in de juiste maat zorgt voor het best mogelijke functioneren van je hor.

Zo kan een verkoelend briesje de slaapkamer ventileren. Onze warmtewerende producten zijn de beste optie voor Velux dakramen! Wij bieden het beste alternatief voor alle Velux producten; Velux gordijnen, Velux insectenhorren, noem maar op.

Welke voordelen hebben Velux insectenhorren?

Met een Velux insectenhor van Unilux heb je altijd een fraaie oplossing wanneer je frisse lucht zonder insecten in huis wilt. Dankzij ons materiaal van hoogwaardige kwaliteit heb je van onze horren nog maandenlang plezier. De voordelen van onze horren zijn:

  • De meest effectieve bescherming tegen insecten in huis.
  • Een betere en comfortabelere nachtrust, zeker in combinatie met verduisterende rolgordijnen.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Sterk gaas van zo goed als transparant materiaal dat insecten weert en nauwelijks zichtbaar is.
  • Genieten van een insectenvrije woning met vrij uitzicht.
  • Een rolhor kan handmatig bediend worden.
  • Een rolhor wordt veilig opgeborgen in een stevige maar dunne cassette.
  • Kan geplaats worden in combinatie met een plissé gordijn.
  • Met plissé gordijnen is het mogelijk twee insectenhorren naast elkaar te plaatsen.
  • Een hor kan in een verticaal element worden geplaatst waardoor je deze van boven naar beneden kunt schuiven.

Velux dakraam hor

Hoe kun je een Velux hor het beste monteren in je dakraam?

Het monteren van je dakraam hor hangt er een beetje vanaf welk soort hor je kiest. Het is in ieder geval in geen enkel geval lastig. Dankzij het feit dat onze horren van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, kunnen de horren zowel aan de binnen- als buitenzijde van het dakraam te plaatsen, zodat je zelf bepaalt hoe je dakraam eruit ziet.

De keuze voor waar de Velux hor precies wordt geplaatst hangt af van het type raam waar e mee te maken hebben. Als je hulp nodig hebt dan staan we voor je klaar om je te helpen. Maar omdat onze horren volledig op maat worden gemaakt zou het plaatsen van de horren niet al te lastig moeten zijn. Ze zijn namelijk al perfect voor je raam!

Heel makkelijk te combineren met zonwering

Vaak is een dakraam schuin gemonteerd. Dat betekent dus ook, als je wilt dat je hor past, deze schuin in het dakraam gemonteerd moet worden. Dat vraagt vanzelfsprekend om een andere montage of plaatsing dan bij een hor die recht wordt gemonteerd voor bijvoorbeeld een buitendeur. Als het Velux dakraam open tuimelt blijft de hor gewoon netjes op zijn plaats zitten.

Combinatie met jaloezieën ook mogelijk

Een dakraam hor kan ook perfect worden gecombineerd met jaloezieën, een Velux verduisterend rolgordijn, speciale Velux rolgordijnen of andere soorten zonwering. Dat is natuurlijk wel zo handig wanneer je overdag toch de zonnestralen wilt buiten houden. Ook de soepele bediening van onze horren zorgt ervoor dat je onze horren perfect met andere vormen van zonwering kunt combineren.

Velux raamdecoratieproducten met passie

Onze horren zijn gebruiksvriendelijk, makkelijk te monteren, en hebben een tijdloos design met aan aluminium coating en geborstelde aluminium zijgeleiders. Ze combineren met Velux rolluiken en een reeks verduisterende gordijnen zoals het klassieke Velux verduisteringsgordijn of een verduisterend plisségordijn of ieder ander verduisterend rolgordijn. Bij ons kun je kiezen voor een minimalistisch design dat past in ieder interieur. Wij hebben passie voor ons vak. Het is bij ons altijd mogelijk om je dakraam hor op maat te laten maken.

Vraag vandaag nog kosteloos je offerte aan!

Bij ons is een Velux insectenhor op maat laten maken bijzonder eenvoudig. Je kunt bij ons kosteloos een offerte aanvragen. Je geeft hoe je jouw Velux hor voor je ziet. Je kunt aangeven welk soort gaas er gebruikt moet worden, de kleur van de hor, de afmetingen, enzovoorts.

Welk soort hor je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en je hoe je deze wilt bedienen, maar ook van hoe de situatie omtrent het dakraam. Heb je vragen over welk soort hor in jouw geval de beste toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd voor je klaar om je van de juiste informatie te voorzien.

TIP: Meet je kozijn en raam van tevoren goed op. Je moet bij de aanvraag van een offerte vanzelfsprekend de juiste afmetingen van de maat dakraam ingeven. Dit is cruciale informatie, dus zorg ervoor dat dit klopt, jij bent de enige die dat kan controleren!

Volg hier laatste berichten over ventileren & bescherming tegen insecten:

Facts over ventileren: geen energie verspilling

De noodzaak van goede ventilatie We leven tegenwoordig niet alleen meer thuis maar ook studeren [...]

Stop met spuiten; steek eerst wat op over muggen!

Muggen! Je kunt er behoorlijk van wakker liggen. Wist je dat Nederlanders veruit het vaakst [...]

Bekijk het volledige assortiment horren