Hor voor Velux dakraam

Als de zomermaanden aanbreken dan wil je natuurlijk insecten en ongedierte buiten huis weten te houden. Een horraam is een zeer geschikt manier om in iedere kamer je huis te beschermen tegen ongedierte. Of dit nu de slaapkamer, woonkamer, keuken, werkkamer of kinderkamer is. Heb jij Velux dakramen in huis? Een op maat gemaakte hor voor een Velux dakraam vind je bij Unilux.

Hor voor Velux dakramen bij Unilux

Velux insectenhorren worden veel aangeboden op de markt. Wij van Unilux bieden hiervoor een beter alternatief. Met een Velux insectenhor is eenvoudig toe te passen om van frisse lucht te genieten zonder insecten in huis te halen.

Wij maken horren op maat voor ieder type dakraam van Velux, zodat deze perfect past. Velux raamdecoratie naar jouw smaak, op maat gemaakt voor jouw raamopening en zoals jij het wilt. Het beste alternatief voor Velux producten? Dan moet je bij ons zijn!

Waarom Unilux als alternatief voor een Velux insectenhor?

Waarom kies je voor Unilux als alternatief voor een Velux product zoals bijvoorbeeld Velux gordijnen?

Wij maken horren volledig op maat. Dat betekent dat je altijd een hor hebt met de juiste afmetingen en altijd een hor die tot in de puntjes verzorgd is zoals jij dat wilt. Dat zie je nergens bij andere aanbieders van andere raamdecoratie.

Wij bieden ook verschillende soorten horren, dan heb je altijd keuze tussen verschillende manieren voor het creëren van een insectenvrije ruimte.

Alternatieven voor Velux raamdecoratie

Wij bieden een passende hor voor ieder soort raam. Zo heb je altijd de keuze uit diverse modellen die helemaal voor je op maat worden gemaakt. De meeste horren die wij bieden plaats je aan de binnenzijde van het kozijn.

Hiervoor is het belangrijk op de hoogte te zijn van verschillende modellen waarmee je de woning beschermt tegen ongedierte.

Een vaste hor op maat

Een vaste hor op maat maken als alternatief voor de Velux insectenhor is de meest standaard vorm. Dit is een type hor dat in het dakraam gemonteerd wordt en dat zich als het ware in het kozijn klemt. Dit noem je ook wel een inzethor. Deze kun je makkelijk zelf plaatsen en weer verwijderen. Dit is een makkelijke en goedkope oplossing.

Een schuifhor

Een plissé gordijn behoort tot een andere alternatieven voor een Velux insectenhor. Beschermt je huis in de zomer in harmonie. Deze hor is voorzien van handmatige bediening. Je kunt op iedere gewenste manier openen of sluiten door hem omhoog of omlaag te schuiven.

Deze kunnen worden voorzien van transparante stof. Hierdoor bescherm je je huis, maar kun je blijven genieten van de mooie lichtinval. Dit is de perfecte oplossing voor frisse lucht zonder insecten en zonder een verduisterend rolgordijn te hoeven plaatsen.

Rolhor

Voor Velux dakramen is ook een rolhor van Unilux een goede optie. Deze zijn voorzien van een soepel sluitsysteem dat ervoor zorgt dat je de hor makkelijk kunt openen en sluiten.

Het afrollen van de hor gebeurt automatisch en volledig automatisch en zonder enig geruisloos. De rolhor voor een je Velux dakraam blijft veilig en netjes opgeborgen in een stevige cassette die precies past bij je hor. Bij Unilux haal je altijd de juiste hor in huis!

Hor voor je dakraam als weer tegen insecten

Er is niets zo vervelend als ongewenste bezoekers die keer op keer weer je huis binnenvliegen wanneer je de ramen open hebt. Maar de ramen dichthouden wil je natuurlijk ook niet, want als het warm is dan heb je behoefte aan frisse lucht zonder insecten.

Daarom is een hor op maat gemaakt voor je Velux dakraam de beste oplossing om ongedierte buiten te houden. Omdat wij altijd het juiste product willen leveren bieden wij horren volledig op maat. Een hor in de juiste maat zorgt voor het best mogelijke functioneren van je hor.

Zo kan een verkoelend briesje de slaapkamer ventileren. Onze warmtewerende producten zijn de beste optie voor Velux dakramen! Wij bieden het beste alternatief voor alle Velux producten; Velux binnengordijnen, Velux insectenhorren, noem maar op.

Welke voordelen heeft een hor voor Velux dakraam?

Met een dakraam hor van Unilux heb je altijd een fraaie oplossing wanneer je frisse lucht zonder insecten in huis wilt. Dankzij ons materiaal van hoogwaardige kwaliteit heb je van onze horren nog maandenlang plezier. De voordelen van onze horren zijn:

  • De meest effectieve bescherming tegen insecten in huis.
  • Een betere en comfortabelere nachtrust.
  • Makkelijk zelf te monteren.
  • Sterk gaas van zo goed als transparant materiaal dat insecten weert en nauwelijks zichtbaar is.
  • Genieten van een insectenvrije woning met vrij uitzicht.
  • Een rolhor kan handmatig bediend worden.
  • Een rolhor wordt veilig opgeborgen in een stevige maar dunne cassette.
  • Met plissé gordijnen is het mogelijk twee insectenhorren naast elkaar te plaatsen.
  • Een hor kan in een verticaal element worden geplaatst waardoor je deze van boven naar beneden kunt schuiven.

Hoe kun je een dakraam hor het beste monteren?

Het monteren van je dakraam hor hangt er een beetje vanaf welk soort hor je kiest. Het is in ieder geval in geen enkel geval lastig. Dankzij het feit dat onze horren van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, kunnen de horren zowel aan de binnen- als buitenzijde van het dakraam te plaatsen.

De keuze voor waar de hor precies wordt geplaatst hangt af van het type raam waar e mee te maken hebben. Als je hulp nodig hebt dan staan we voor je klaar om je te helpen. Maar omdat onze horren volledig op maat worden gemaakt zou het plaatsen van de horren niet al te lastig moeten zijn. Ze zijn namelijk al perfect voor je raam!

Heel makkelijk te combineren met zonwering

Vaak is een dakraam schuin gemonteerd. Dat betekent dus ook, als je wilt dat je hor past, deze schuin geplaatst zal moeten worden. Dat vraagt vanzelfsprekend om een andere montage of plaatsing dan bij een hor die recht wordt gemonteerd voor bijvoorbeeld een buitendeur.

Combinatie met jaloezieën ook mogelijk

Een dakraam hor kan ook perfect worden gecombineerd met jaloezieën, een verduisterend rolgordijn, speciale Velux rolgordijnen of andere soorten zonwering. Dat is natuurlijk wel zo handig wanneer je overdag toch de zonnestralen wilt buiten houden. Ook de soepele bediening van onze horren zorgt ervoor dat je onze horren perfect met andere vormen van zonwering kunt combineren.

Raamdecoratie met passie

Onze horren zijn gebruiksvriendelijk, makkelijk te monteren, en hebben een tijdloos design. Bij ons kun je kiezen voor een minimalistisch design dat past in ieder interieur. Wij hebben passie voor ons vak. Het is bij ons altijd mogelijk om je dakraam hor op maat te laten maken.

Vraag vandaag nog kosteloos je offerte aan!

Bij ons is een hor op maat laten maken bijzonder eenvoudig. Je kunt bij ons kosteloos een offerte aanvragen. Je geeft hoe je jouw hor voor je ziet. Je kunt aangeven welk soort gaas er gebruikt moet worden, de kleur van de hor, de afmetingen, enzovoorts.

Welk soort hor je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en je hoe je deze wilt bedienen, maar ook van hoe de situatie omtrent het dakraam. Heb je vragen over welk soort hor in jouw geval de beste toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd voor je klaar om je van de juiste informatie te voorzien.

TIP: Meet je kozijn en raam van tevoren goed op. Je moet bij de aanvraag van een offerte vanzelfsprekend de afmetingen ingeven. Dit is cruciale informatie, dus zorg ervoor dat dit klopt, jij bent de enige die dat kan controleren!

Volg hier laatste berichten over ventileren & bescherming tegen insecten:

Bekijk het volledige assortiment horren