Home » Blog Unilux » Hor repareren

Hor repareren

Niets is zo vervelend als muggen en andere vervelende insecten die je woning binnenkomen. Een hor biedt een ideale oplossing om toch van de frisse lucht te genieten zonder dat je last hebt van deze ongewenste gasten. Maar wat als je hor beschadigd is?

Als je een handige doe-het-zelver bent, kun je ervoor kiezen om de hor zelf te repareren. Maar mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je ook altijd rekenen op een lokale expert voor de reparatie. Dit garandeert dat je hor perfect past en naar behoren werkt.

Horrengaas repareren

Heb je een scheur erin of een klein gaatje in je hordeur, vooral in een plissé hordeur of schuifpui hor? Bij het repareren van horren staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij gebruiken geen hor reparatie tape, maar kiezen voor een grondigere aanpak door het gaas volledig te vervangen. Dit zorgt voor een langduriger en steviger resultaat. Een stuk hor reparatie tape op een plissé hordeur zorgt voor een oplossing die van hele korte duur is.

Wij kiezen voor horren repareren met de grootste zorg! Dus géén monteur die snel een stuk hor reparatie tape plaatst op een schuifpui hor.

Wij hebben veel expertise op het gebied van hor reparatie

Van horren in campers tot de meer uitdagende projecten in vakantiewoningen. Het vervangen van het gaas is een effectieve oplossing voor allerlei soorten schade. Hoe gaan we te werk bij het vervangen van horrengaas of grote gaten? Allereerst zorgen we ervoor dat het te repareren oppervlak schoon is. We verwijderen vuil en stof met een zachte borstel en vegen het oppervlak na met een droge doek.

Vervolgens meten we het benodigde gaas af, waarbij we ervoor zorgen dat het nieuwe stuk iets groter is dan de beschadigde plek voor extra stevigheid. Het nieuwe gaas wordt dan zorgvuldig in het frame van de hor geplaatst en vastgezet, zodat het perfect aansluit en stevig blijft.

Uw hor eenvoudig gerepareerd

Voor grotere beschadigingen nemen we extra maatregelen om de stevigheid en duurzaamheid van de hor te waarborgen. Als de schade te omvangrijk is voor een simpele vervanging, overwegen we andere opties zoals een geheel nieuwe hor. Met deze aanpak garanderen we een kwalitatieve en duurzame oplossing voor jouw horreparatie!

Hordeur laten repareren door een lokale expert

Lukt het je toch niet zelf? Dan kun je opzoek naar een lokale specialist voor alle reparaties aan plisséhordeuren, inzet-/voorzethorren en vaste hordeuren. Heb je een compleet nieuw gaaspakket nodig of wil je slechts een kleine aanpassing laten doen? Wij staan voor je klaar.

Je kunt er zelf voor kiezen om de hor zelf te meten, te monteren en te repareren, vertrouw je dit niet? Dan bieden veel lokale experts ook de mogelijkheid om dit voor jou te doen. Deze expert zorgt voor een probleemloze montage, zodat jouw hor perfect past en naar behoren werkt.

Altijd een oplossing met Unilux horren

Geen enkel kozijn is hetzelfde en elk huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Gelukkig biedt Unilux voor elk type deur, raam en elke maat een passende horoplossing. Zo weet je zeker dat je altijd een hordeur vindt die perfect bij jouw situatie past.

Unilux Horrenspecialisten horren repareer service

Ons netwerk van gespecialiseerde Unilux Horrenspecialisten verspreidt zich over het hele land. Dankzij onze hoge landelijke dekkingsgraad is er altijd wel een specialist bij jou in de buurt. Van advies, installatie of onderhoud, onze Horrenspecialisten staan voor je klaar om jouw hordeur te repareren!

1 week levertijd      15% online bestelkorting
This is default text for notification bar