Home » Blog Unilux » Persbericht: Bezoek Fractions tijdens ETC Design Experience

Persbericht: Bezoek Fractions tijdens ETC Design Experience

Culemborg, september 2018 – Prikkel uw creativiteit en raak geïnspireerd tijdens de ETC Design Experience in ETC Design Center Europe in Culemborg: hét interieurplatform waar interieurexposanten en -professionals samenkomen. Unilux inspireert hier de vakbezoeker met de aluminium shutters Fractions, samen met andere high-end interieurmerken. Het nieuwe interieurseizoen start traditiegetrouw met de ETC voor- en najaarsbeurs, welke vanaf dit najaar in een nieuw jasje gestoken is en omgedoopt is tot ‘ETC Design Experience’. Voor Unilux, sinds mei exposant op de ETC, hét moment om de collectie Fractions te presenteren. Tijdens de najaarseditie, op 17 & 18 september 2018, worden niet alleen noviteiten gepresenteerd, ook vindt er in het Design Center een aanvullend programma plaats voor u als vakbezoeker. De ETC Design Experience is hét moment om te ontdekken wat er komend seizoen speelt in de wereld van interieur.

ETC Design Experience
Tijdens de ETC Design Experience op 17 & 18 september bent u als interieurprofessional van harte welkom in de vernieuwde showroom van Fractions. De collectie van wordt in stijl aan u gepresenteerd. U vindt de prachtige collectie aluminium shutters op standnummer 32. Komt u op maandag 17 september? Dan kunt u zich tevens inschrijven voor een inspirerend en informatief programma van lezingen én een boeiende presentatie van trend- en colorwatcher Hilde Francq in de speciaal daarvoor bestemde ETC Design Lounge. Aanmelden kunt u via ETC website.

Fractions
Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions, van Unilux, biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. U creëert steeds zelf weer de sfeer. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling. In het ETC Design Center Europe zijn meerdere kwalitatief hoogstaande leveranciers gevestigd en het centrum heeft als doel om te inspireren en een bijzondere, eigen stijl te creëren. Fractions passen ook perfect bij die gedachte en zullen zeker van toegevoegde waarde zijn bij de wens van het centrum om te blijven innoveren.

Ontmoeten wij elkaar?
Wij ontmoeten u graag in de ETC showroom. ETC Design Center Europe is tijdens de ETC Design Experience op 17 september geopend van 10:00 tot 20:00 en op 18 september van 10.00 en 17.00 uur. Op zondag 16 september vindt er een consumenteninspiratiedag plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Uiteraard bent u dan ook van harte welkom. Kaarten voor die dag kunt u via verkoop@unilux.nl reserveren.

www.fractions.nl
www.unilux.nl
www.etcdesigncenter.com


Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Dènis van Loosbroek, tel: +31 (0) 411 677 953, info@unilux.nl

Over ETC Design Center Europe
ETC Design Center Europe, gevestigd in meubelstad Culemborg, bundelt de krachten van alle exposanten; een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties wordt aan de bezoeker aangeboden. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Het design center biedt 15.000 m2 wooninspiratie. Ruim 90 verschillende exposanten uit het hoge segment voeren gezamenlijk meer dan 500 verschillende interieur- en exterieurmerken.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
1 week levertijd      15% online bestelkorting
This is default text for notification bar